kolmapäev, veebruar 25, 2015

Pullerits: Kes, kurat, varastas Raio Piiroja tuliuued suusad?

Meilt varastatakse ja meid röövitakse lausa päise päeva ajal, avalikult ja kõige kõrgemal tasemel. Mullusel sügistalvel varastasid ja röövisid sotsiaaldemokraadid ja reformierakondlased meilt usu õiglasse ja ausasse valitsemisse ning rahva arvamusega arvestamisse, kui surusid manipuleerides ja üldsuse tahte vastaselt läbi kooseluseaduse. Nüüd on küsimus, kas me tõesti premeerime sotsiaaldemokraatide ja reformierakondlaste sellist käitumist, valides nende esindajad taas riigikokku? Kas me teeme oinalikult näo, et seda kõike, mis sügistalvel juhtus, pole olnud? Kas näitame, et meil on haugi mälu, nii et miski meeles ei püsi? Kooseluseaduse vastuvõtmine oli sulaselge näide sellest ja kinnitus sellele, et võim on võõrandunud rahvast. Kas tõesti leidub inimesi, kes sellest hoolimata astuvad taas kord vanale rehale ning annavad hääle neile, kes on kord neile antud häälega käitunud röövellikult, vargalikult?

See vargus, mille ohvriks langes endine jalgpallur Raio Piiroja, on tegelikult köömes võrreledes selle vargusega, mille ohvriks langes sügistalvel meie usk Eesti demokraatlikku riigikorraldusse, süüdlasteks sotsiaaldemokraadid ja reformierakondlased. Kuigi, tegelikult, kui loete, mis Piirojaga juhtus, siis ega põhimõtteliselt vahet pole. Olgu varastatud suusad või röövitud usk – tegu on tegu.

JA OLGU KOHE ALGUL AEGSASTI HOIATATUD: ärgu mõelgugi peavoolumeedia käituda varga kombel ning varastada siit seda uudislikku infot Piiroja suuskade kohta ilma, et ta annaks korrektse ja korralikult nähtava lingitud viite siia blogisse, kus on materjal originaalkujul ehk kooseluseadust käsitleva konteksti ja raamistusega!

Piiroja tellis endale Jõulumäe spordibaasi sulailma uisusuusad. Anu Taveter, Andrus Veerpalu õde, kes oli õpetanud Piirojale paaril korral klassikatehnika nõkse, pani tuttuutele suuskadele sidemed peale ja jättis need määrderuumi.

Siis, mõni päev hiljem, helistas Taveter Piirojale ning küsis, kas ta käis Jõulumäel suusatamas. Jah, Piiroja oli käinud tol päeval Jõulumäel suusatamas. Taveter lausus seepeale, et jumal tänatud, et ta võttis ja viis oma suusad ära. Piiroja küsis vastu, et kurat, millest sa räägid – tema pole mingeid suuski ära viinud.

See, mis oli juhtunud, oli järgmine. Üks noorem meesterahvas oli spordibaasi administraatorilt küsinud määrderuumi võtme. Ta oli öelnud, et on trennipoiss ning oli unustanud oma suusakepid määrderuumi. Määrderuumis seisis viis paari tuliuusi Fischeri suuski. Millegipärast valis mees nonde seast just Piiroja paari. Videolt on näha, kuidas mees kõnnib, Piiroja suusad näpus, halli värvi autoni, mis seisab heki taga, paneb suusad sinna sisse ja sõidab siis minema. Enne seda oli ta määrderuumi võtme administraatorile ilusasti tagasi viinud.

Inimesed, kes tundmatut nägid, on kinnitanud, et tunneks ta ära, kui teda veel näeks.

Nood olid esimesed suusad, mis Piiroja oli endale oma kaalu järgi tellinud. Seni oli ta sõitnud kasutatud suuskadega. (Näiteks Tartu teatemaratonil sõitis ta Vahur Teppani suuskadega, kui Kein Einaste paari viletsate libisemisomaduste tõttu tookord kasutuks põlgas.)

Piiroja avaldas arvamust, et ega varas tema suuskadega õnnelikuks saa, ning oletas, et ta on nendega juba paar korda kolakat pannud. «Õnneks ei viinud ta autot ära, ainult suusad,» lisas Piiroja.

Aga vaadake eelneva taustal stiilinäidet neilt, kes on rahva usaldust petnud ehk käitunud rahva usaldusega vargalikult – kuidas nad nüüd kargavad kraesse neile, kes ei ole pätina käitunud. Kagu-Eestis sotsiaaldemokraatide ridades riigikokku kuulunud ja sinna uuesti kandideeriv Inara Luigas kirjutab oma Facebooki lehel asja ees teist taga Priit Sibulast, kes ei ole kooseluseadust rahva tahte vastaselt läbi surudes rahva usaldust kuritarvitanud ning kes on lubanud seista perekonna eest:

«Ma pidasin Priidust kuni tänase päevani lugu. Masendav, kui madalale mõni inimene langeb valimiste ajal. Ajame siis IRLi poliitikute eestvedamisel kõik teisitimõtlejad ahju või saadame Siberisse. Väga lame, Priit, väga lame. Kindlasti pole sa PARIM kandidaat Kagu-Eestis. Nagu reklaamid. On sinust paremaid. Palju paremaid. Sa vist tahad võimatut - et Sind pühitsetaks PÜHAKUKS. Jumal hoidku inimesi Sinu eest. Sa oled halb inimene. Lihtsalt halb inimene. Anna andeks, aga see on aus arvamus Sinust.»

Ainult üks küsimus: kui keegi oleks öelnud midagi sellist kooseluseaduse läbisuruja kohta, siis mis te arvate, kas ta oleks pääsenud vihakõne pidamise süüdistusest? Muide, Jürgen Ligi kaotas palju leebema FB-sõnavõtu pärast ministrikoha. Aga sotsiaaldemokraadid, nagu näete, võivad öelda, mida vaid tahavad – sh Jevgeni Ossinovski Ligi kohta – ja mitte üks hiir ei piuksu.

Valik on teie.
******
Jaanus Laidvee and a jeep descending Elephant Hill, Needles District, Canyonlands National Park, Utah. 28. aprill 2012. Pildistanud Priit Pullerits. (Suuremalt vaatamiseks klikkida pildile.)

Foto 1: Enne Tartu maratoni seisab Tehvandi staadionil lademes suuski, mida võiks varastada. Foto autor: Arvo Meeks, Valgamaalane/Scanpix
Foto 2: Suusad Valgehobusemäe baasis. Foto autor: Dmitri Kotjuh, Järva Teataja/Scanpix
Foto 3: Tuliuued suusad ootavad omanikke: pealpool Peltonenid, allpool Fischerid. Foto autor: Marko Saarm, Sakala/Scanpix
Fotod 4 ja 5: Teisipäevane suusavõistlus Jõulumäel. Fotode autor: Ants Liigus, Pärnu Postimees / Scanpix
Foto 6: Hawaii Expressi pood Valgas 2003, pildil Hawaii Expressi hooldemees Marko Nõmmik koos Fischeri suuskadega. Foto autor: Arvo Meeks, Valgamaalane/Scanpix

130 Kommentaarid:

At 09:16, Anonymous Anonüümne said...

Juhheiii, hakkab pihta. pepu jaht on seaduslik!

http://publik.delfi.ee/news/ev/foto-peeter-rebane-saabus-presidendi-vastuvotule-oma-hurmava-boyfriendiga?id=70868881

 
At 09:35, Anonymous Anonüümne said...

Ei! Priit ei sobi sinna vargamäele (=Riigikogusse). Nii ausat inimest sinna keegi ei võta (krt! parteituna ei löö ka tema läbi…) ja ega tal seal kerge ka olla ei saaks. Ta võib seal kahestuda, kolmestuda, mitmestuda. Seni on Priit säilitanud mõtlemisvõime, seal tuleks see unustada (mäletate Hašekit: „Lõuad pidada ja edasi teenida!“). Tänane riigikogu saadik ei ole oma otsustes vaba, rahvalt saadud mandaadi on ta pidanud unustama. Priit esindab IV-ndat võimu ja selle võimu esindajana on temast Eesti rahvale rohkem kasu kui kohatäitjana Toompea lossis. Ka Ilves kiitis eile oma kõnes Priitu: „Sestap ongi äärmiselt tähtis, et meedia ei lõpetaks tõeotsinguid ja tugineks faktidele. Ja siin ma kiidan Eesti ajakirjandust.“.

 
At 09:49, Anonymous Hobijurist said...

Ega Raio ei pea muretsema, riisiko ei olnud talle üle läinud,sest talle ei olnud müüja suuski üle andnud. Riisiko (s.h varguse risk) läheb ikka koos kaubaga üle. Müüja andku aga uued suusad või raha tagasi. Priit ka väga ei pea muretsema, et talt midagi ära on varastatud. Mida pole olnud, seda ei saa ka varastada.

 
At 09:56, Anonymous Anonüümne said...

Jah, me valime kasvõi Reformi, et mitte last Jakunini rahastatud häguvastajaid pulti ja poolpurjus peaga valimisstuudiosse ilmuvate "papiks õppijate parteist" ei taha mitte keegi kuulda. Ühele teemale kitsendudes, pealegi diskrimineerimise läbi, ei saa kogu vabariigi poliitikat valijana suunata. PP - ühe augu lapite kinni ja kõigist muudest kanalitest lasete selle nimel varastada?!

 
At 10:04, Anonymous Anonüümne said...

Jõulumäe bläkk, ei muud- ei tasu igasuguseid tolgendama lubama lihtsalt ilusa jutu peale. Vargale muidugi tuli kubemesse!

PP võiks oma suurele lugejaskonnale sebida pätist foto (valvevideolt), kui tegu suusamehega, leiduks ehk äratundjaid.

Toits

 
At 10:55, Blogger Priit Pullerits said...

Suusasportlastele: Tallinna maratoni korraldusmeeskond otsustas pärast hommikust nõupidamist, et 1. märtsile planeeritud Tallinna suusamaratoni ei ole võimalik kehvade lumeolude tõttu läbi viia.
Let's mount the bike!

 
At 11:16, Anonymous Anonüümne said...

Tuleks see pätt liistule võtta, las Jõulkad saadavad parima pildi, mis sealt välja annab võtta, siin on suur lugejaskond, keegi ikka miskit suudab aimata.

 
At 11:32, Anonymous Anonüümne said...

Suurepärane sissekanne, viimistletud komponeering, ladus sõnaseade.
Või nagu siin kommuunis on kombeks öelda, hr Pullerits paneb jälle täiega kulda.
Tubli, maestro, kiidame ja oleme rahul.

 
At 11:48, Anonymous Anonüümne said...

Tallinna maratoniks valmistunutele - kaboistiilis ratsutamiseks on veel vara, dr Holden ravib laupäeval Haanja ilusa lume peal kõik härjad ära; õhtuks kenasti taltsutatud ja tagasi kommentaariumisalgus "valvel".

 
At 12:19, Blogger Priit Pullerits said...

Muidugi tahaks auusavarga kätte saada ja küllap poleks puudust neist, kes tahaks talle korraliku keretäie kütta. Helistasin Jõulumäele ja uurisin video kohta ning sealt öeldi, et see inimene, kes Piiroja suusad varastas, on pildil nii kauge ja udune, et seal pole üldse eristatav, kellega võiks tegu olla.

Olgu, kui me seda varast kätte ei saa, siis vähemasti jääb meile pühapäevani võimalus karistada neid, kes rahva usaldusega ääretult hoolimatult, ülbelt ja kõrgilt ringi on käinud. Ärgem olgem lambad ega laskem endale omast võttest (valides neid, kes meid on tüssanud) taas kotti pähe tõmmata. Pidage meeles, et kes on petnud ja usaldust kuritarvitanud ühe korra, teeb seda ka teist korda - ja siis veelgi kergema südamega.

 
At 12:26, Anonymous Anonüümne said...

Haanja rada suhtkoht kehvas seisus. Kuusemetsa all jääs, lõunanõlvad sulanud, teedel kruus väljas (asfaldist ei räägi)

 
At 13:06, Anonymous Anonüümne said...

Estoloppeti koduleheküljel kirjutab üks ohver:

Mul juhtus 2 aastat tagasi sama lugu nagu Piirojal: uued speedmax suusad, 2. korda jalas, 1. võistlus Tln maratonil ning pärast võistlust nad ära võeti sel ajal kui ise suppi sõin. Spordirahva sekka on igasuguseid tüüpe ennast nihverdanud.

 
At 13:09, Anonymous Anonüümne said...

Tolle gastroleerija saatus saab olema väga õiglane. See pätt leitakse üles kas maa pealt või maa alt.
Muidugi kust ta oleks pidanud seda teadma, et Suusamehed (ESL) ja gängsterid on head koostööd tegevad kogukonnad - nii on näiteks täna sünnipäeva pidav Jaak Mae, ESL peasekretär, ja Raul Olle on käendanud Assar Pauluse mehi iseloomustades noid kui usaldusväärseid härrasmehi.

http://ekspress.delfi.ee/news/paevauudised/homses-ekspressis-eesti-suusaassad-kaendasid-morvarit-ja-allilmaliidrit?id=69360279


 
At 13:49, Anonymous Anonüümne said...

Ärimees Mae jalge all hakkab lõpuks asfalt pragunema.

 
At 14:35, Anonymous Anonüümne said...

Kurat mehed Aivar tuleb täna esi kümne sisse siis näete alles kuidas eesti mehed laksivad sitakotid olete. Vaid Pullerits, Kägu ja Vootele on tublid mehed.

 
At 14:47, Anonymous Kärna Ärni said...

14:35, ärge ajage udujuttu.

 
At 14:55, Anonymous Anonüümne said...

Kas herr Piiroja läheb Haanja Suusa 100le?
Suure tõenäosusega märtsi keskel seal eestiloppetit ei toimu.

 
At 14:56, Anonymous Anonüümne said...

Aiks on võimeline üllatama

 
At 15:15, Anonymous Vanakoolimees said...

Käisin lõuna ajal turuhoones. Seal hüppas mulle ligi SDE Tartu teine (Mihkel Raua järel) kandidaat nr. 922 ja küsis, kas ma valima lähen? Ütlesin talle siiagi kirjutatud mõttetera, et kui valimised midagi muudaks, tuleb nad ära keelata. Küsisin, kes seda ütles? Ta ei teadnud. Konrad Adenauer, ütlesin talle. Vaevalt, et see juristiharidusega tibi üldse oli kuulnud sellest Saksamaa kantslerist… No krt! Mis mõte on meil valida selliseid parte ja broilereid ning meie kultuuri alusväärtuste eirajaid – need ei ole ju poliitikud!

 
At 15:29, Anonymous Anonüümne said...

Vanakoolimehele, selle broileri panid sa lihaletis hästi paika! Kiidame, ja teeme järgi!

 
At 15:32, Anonymous Anonüümne said...

14:35 ja 14:56, tore, et Teis on optimismi. Aga kahjuks läheb ikka nii, nagu parasjagu läheb.

 
At 15:42, Anonymous Anonüümne said...

Kalle, Dario ja Peter lasevad rajal seasörki. Lemps:"Kus on Aivar Rehemaa?"

 
At 15:45, Anonymous Anonüümne said...

Meie mehed olid kinni määritud. Kindel laks.

 
At 15:48, Anonymous Anonüümne said...

Süvenev trend..kui nii kümnend tagasi tuli moodi peale finishijoont väsinult selili kukkuda lumme. Muide seda harrastavad ka kõik ETV suusapäevikute lapsed peale joont. Eeskuju on tappev.
Nüüd uuendus ,Mõned norrakad ja Manificat kes vähe sellest et külili prantsatavad veel lisaks siplevad maas nagu krampides. Tõmmates ennast kõveraks nagu uss.
Loodame et see moeröögatus noorte suusasarja ei levi.

 
At 15:50, Anonymous Anonüümne said...

Nagu Taaramäe, nii on ka Rehemaa mees, kel on puudu isafiguur. Kes ütleks millal panna ja millal seasõrki lasta. Härra Pullerits oleks sobinud sellesse rolli suurepäraselt, kahjuks on meid vähe ja igaühel tööd ülearu. Siin on meie, eestlaste ahhilleuse kand. Miks Alaver ja Veerpalu Poltoraninit remontisid? Miks nad ei võtnud Aivari tõsiselt ette? Kogemustega mehed nagu on.
Vihasta ennast seaks igal aastal. Ning kes on süüdi? Eesti mehed ise. Raisk!

 
At 15:56, Anonymous Anonüümne said...

Levib ja kuidas veel levib. Mida telekast näed, see läheb alateadvuse kaudu sisse. Olgu sellega kuidas on, rohkem kepib mind see Eveliina haipimine. Just Eveliina oma "õitsemisega" muudab Eesti sarnaseks Burkina Faso kuningakoja tegevusele. Oleks teine veel siis ise president? Eveliin seda teist ja kolmandat, eveliin saabus valges, ise tisainis kleidi, sõbrant juuksur tegi 3 tundi soengut, .... jne jne
See kõik näitab et meie eestlased ei ole talumatsi kultuurist veel välja saanud.

 
At 16:21, Anonymous Valdemar, isafiguur said...

Selmet mingi vana kulunud ja ammu nämmutatud sloganiga (Kui valimised midagi muudaks .....) eputada, võiks pingutada, et rahvuslikud jõud troonile upitada. Kes siis seda meie eest tegema peavad? Venelased või?
Just selline suhtumine on apaatsete eestlaste alatiseks ori olemises süüdi.
Sina ja meie ei lähe valima. Veneased lähevad ja valivad Keski või SDE. Pärast sinusugused tarkurid eestlased tulevad internetti nutma ja ja just selliseid sloganeid loopima. Jee ma olen kõva mees. Ma tean et Adenauer ütles midagi sellist. Ja mis sa sellega teed? Määrid võileiva peale.

 
At 16:46, Anonymous Rein, isafiguur said...

http://publik.delfi.ee/news/ev/kehakeelespetsialist-evelin-ilves-naitas-vastuvotul-end-vaba-naisena-ja-palus-rahvalt-suvesuudluse-parast-andeks?id=70873065

Kas anname andeks?

 
At 16:58, Anonymous Anonüümne said...

Ainus autentne isafiguur siin bloogis on Priit Pullerits. Teised ärgu üldse üritagu.

 
At 17:26, Anonymous Anonüümne said...

Rehemaa on täna edestanud Northugi. Norrakatel on jätkuvalt miskit kummalist toimumas. On see loogiline, et mees kui ebaõnnestub, siis tuleb 62. koht (+4.44,1)?

 
At 17:41, Anonymous Anonüümne said...

Keda siis valida? Sotse ja reformareid ei, kombinaator Kilki? Nortuug oli küpse mis küpse.

 
At 17:44, Anonymous Kuimet, vana treener (isafiguur) said...

Mina kaldun arvama, et norralased mängivad taktikalist plaani. Nagu naiste, nii ka meeste seas.
Isegi juhul kui neil oleksid sitad suusad, või mingi pulber söömata, siis 10 ja 15km mitmeminutilisi kaotusi ei tuleks.
Oli näha, et nii Johaug kui Northug, kui mitmed teised lihtsalt tolknesid rajal. Selle taktikaga saavutasid selle, et lontude maade ajakirjanduses ilmusid pealkirjad - Näe, ka norralased on inimesed, ja seda rida edai.

Usun et teatesõidu ja maratonide kullad ja hõbedad lähevad taas Norrasse. Huvi suusatamise vastu säilib, ning kõik on taas rõõmsad.
Norrakatel ju seda manti jagub. Mõni kuld teistele loovutada ei ole neile ju probleem.

 
At 17:53, Anonymous Anonüümne said...

Hakata nüüd Rehemaad kiitma, et Northugile ära tegi? Ka hispaanlane, lätlane ja usa mehed tegid nortugile ära. Mis me siis teeme nüüd? Hüüame halleluuja?
Nortug on boss ja võib seda endale lubada.

 
At 17:59, Anonymous Materazzi, isafiguur said...

Sul on õigus. Pullerits, Kägu ja Northug on bossid, ning võivad soovi korral kasvõi pähe k.....

Võib ka olla, et norrakate "määre", "klistiir", "pulber" ei tööta plusskraadide juures? Aga ikkagi, siis sõidaks nad teistega võrdselt, mitte ei kaotaks 5 minutiga.
Veerpalu oleks ka ilma ormoonita esikuuiku mees olnud? Vä?

 
At 18:24, Blogger Priit Pullerits said...

Kes ütles, et suusahooaeg on läbi?!?

Käisin just Tähtvere spordipargi omanimelisel 850 m pikkusel ovaalil, tegin seal 30 ringi ehk 25,5 km. 10 ringi ehk 8,5 km kaupa olid ajad tõusvas tempos 29.58 - 28.34 - 27.48, kokku 1:26.20. Mitte just selline kiirus, millega täna MMil medali oleks saanud, aga Northugi-pojule oleks mõnel lõigul ilmselt konkurentsi pakkunud küll. Nagu näha, siis vorm hakkab tasapisi tulema. Piirojal veab, et suusad ära varastati ja võistlustalv otsa saab, muidu läheks tal seis ilmselt väga närviliseks.

 
At 18:59, Anonymous Martin said...

Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

 
At 19:10, Anonymous Anonüümne said...

Sellise haige sonimise eest on 18:59 järjekordse diliidi ära teeninud.

 
At 19:14, Blogger Priit Pullerits said...

Just nii, 19:10 - tehtud!

 
At 19:22, Anonymous Karla, küladetektiiv said...

Martin ja Pullerits on kuidagi mõlemad rahul, et Piirojal suuski pole. On võimalus, et see oli tellimustöö, selleks et konkurent ellimineerida. Samas Martinil ei olnud suuski? Äkki tal nüüd on?

 
At 19:27, Anonymous Kuuse Taat said...

Märts on juba jalgrattakuu.
Viimane mõõduvõtt on laupäevane Haanja Suusa 100.
Kas PP ja RP on joonel?

https://www.facebook.com/vorumaaspordiliit/photos/a.186731094673648.53150.186491228030968/1023126747700741/?type=1&theater

 
At 19:36, Anonymous Markus Krassus Jr. said...

Tahtsin just vastats Martinile.

Lgp Martin,
pöördun teie kui intelligendi poole. Härra Pullerits on autoriteet ja isafiguur. Ei ole ilus tema peale nõndaviisi käratada, nagu teie teete. Loodame et võtate selle edaspidi arvesse.

Mis puutub senjöör Piirojasse, siis võib teil isegi õigus olla. Miks mees kalastab keset päeva ega anna oma osa vabariigi SKP kasvatamisesse? Aga meil on kapitalism. Mis siis, kui senjöör Piiroja on vabrikandi poeg? Sel juhul pole tal vajadust tööl käia.

Ootaks siiski vabandust härra Pulleritsu aadresil. Juba ette tänades.

 
At 19:38, Anonymous Mister Watson said...

Ju see pätt ikka kohalik oli, kes nendega Pärnusse suundus. Reiul maanteekaamera olemas, kus võibolla autonr fikseeritav.

 
At 20:04, Anonymous Eduard, isafiguur said...

Ah siis selle pärast ootate märtsi ja tsiklismi-võistluste algamist? Häbi teil olgu!

http://sport.postimees.ee/3103047/rattavoistluse-seksistlik-reklaam-pohjustas-pahameelt

 
At 20:06, Anonymous Anonüümne said...

Isafiguurid, kõvamehed ja muidu alfaisased. Häbenege!

https://pbs.twimg.com/media/B-h54GrIYAAqIYX.jpg:large

 
At 20:12, Anonymous Anonüümne said...

Tegin 10 km jooksu, esimene pool oli kerge, siis läks raskeks. Oleks teadnud, et ovaalil lund on poleks end jooksuga veel piinanud. Ei tea kas homme ikka saab veel suusatada?

 
At 20:14, Anonymous Anonüümne said...

*ohkab
Ma ütlesin kohe, et kui kooseluseadus vastu võetakse, varastatakse Piiroja suusad ära. Ja ikka võeti vastu. Masendav.

 
At 20:21, Anonymous Anonüümne said...

Arvan, et Scanpixi laos on sadu sääraseid häbiväärseid ja vastikust-tekitavaid pilte. Miks aga ei taha senjöör Soonets neid avaldada? Sellest ei saa ma aru.

 
At 20:26, Anonymous Anonüümne said...

Kui Piirojal suuski pole ja Priidu vorm iga päevaga üha parem,siis oleks ju igati õige asi üks korralik võistlus jooksu alal maha pidada.Jooks ju selline mugavusala,pole vaja eriti pingutada võrreldes suuskamise või rattaveeretamisega.Taktikat ja mõtlemist pole kah vaja,lihtsalt anna jalgadele minna.

 
At 20:26, Anonymous Kalmer, isafiguur said...

Tõesti väga vastik. Vaatasin ja rohkem enam ei vaata.

 
At 20:36, Blogger Priit Pullerits said...

Mis te soiute, mehed? Või naised? Väga ilus rattavõistluste reklaam ju! Kas tagumik on esteetiliselt inetu, vormitu? Ei ole ju! No mis te hädaldate? Kade olete või?

Jah, homme saab ka ovaalil suusatada - garanteeritud. Täna oli viimaste päevade paremaid radu, värskelt tehtud.

Kuid olulisim ja peamine on see, et Heinz "Ükskord me võidame niikuinii" Valk tsiteerib mind ja peab mind autoriteediks. Ta ütleb EPLis Kärt Karpale nii:

Vabariigi aastapäeva eel Eesti Päevalehele ja Delfile videointervjuu andnud Heinz Valk peab igavaks peaministri pakutud Eesti suurt narratiivi olla uus Põhjamaa. Valk märkis, et ta ei tahaks Põhjamaasse kuuluda, sest nii palju, kui ta on Rootsis käinud, „on see surmigav maa ja kasutades Pulleritsu väljendit: pehmode maa”. „Nad on minu silmis juba liiga hädiseks muutunud kõigi nende suurte sotsiaalhüvede ja toetuste kõrval. See on juba arulage,” leidis Valk. „Nii et jumal hoidku selle eest, kui me sama staatuse poole pürime.”

Seni kui Valk ja teised ajaloolised autoriteedid teid ei tsiteeri, ärge üritage üle oma varju hüpata ega liiga palju peale võtta.

 
At 20:42, Anonymous Laane Jakup said...

Tagumik võib ju esteetiliselt ilus olla, aga kuidas ta meid kõnetab? Missuguse signaali annab see meie sirguvale nooorsoole? Kes teeb semantilise analüüsi? Paul Klunker? Kehakultuurlane Kägu? senjöör Vootele? Pirita IsaKobras?

 
At 20:49, Anonymous Anonüümne said...

Vastik! Vastik! Vastik!

 
At 21:04, Anonymous Normaalne eesti mees said...

Olge nüüd, mehed, ärge muutuge libasotsideks ja vasakmoralistideks, kes ilusa naisekeha nägemise peale pöördesse lähevad - halvas mõttes!

 
At 21:05, Anonymous Anonüümne said...

Häbiväärne lugu tõesti. Loodame et Suusablogi kui poole kohaga rattaportaal ühineb hukkamõistuga:

https://news.google.com/news/story?ncl=dFEq8wDvK3vBNMMcyv8Wm-ei61rwM&q=cycling&lr=English&hl=en&sa=X&ei=UhruVO_3M4u-ygPAlYH4Dg&ved=0CCMQqgIwAA

 
At 21:08, Anonymous Verner, libasots said...

Väga piinlik!

 
At 21:12, Anonymous Anonüümne said...

http://m.arileht.delfi.ee/majandus/article.php?id=70876581 . Kas teie ka tahaksite sellisele mehele molli anda?

 
At 21:38, Anonymous Vootele Võrumaalt, endisest S.Kirovi kolhoosist said...

Faluni 2 viimast ala on sama põnevad nagu bingo-loto, et favoriite pole kuna ei tea mis olud on. Täna oleks pidanud kuum grupp startima kõiges ees, oli ju selge et pehme rada ei võimalda viimastel meestel muud teha kui lumes sumbata. Northug, Halfarson, Cologna näitasid seda põlgust ka selgelt välja, FIS võtku midagi ette. Mingi aeg tagasi tõsteti kuum grupp ette kui oli teada, et olud lähevad kehvemaks. Tänase päeva selgelt üleplatsimees oli Manificat, kes oleks loputanud kõiki kalendridga kui oleks sama koha pealt startinid kui Olsson. Rehemaal oli suur sanss, aga mehes ei ole sisu ikka.

 
At 21:43, Anonymous Sadulamees Erki said...

Ma ei suuda vastikustunnet alla suruda. Juba mitu tundi järjest.

 
At 21:52, Anonymous Anonüümne said...

See on sellepärast nagu rõve pilt, et kus teine käsi on? Puhkab lenksul?
Pildi poolest tagumik on OK, igal naisel on peaaegu sihuke.

 
At 21:56, Anonymous kehakultuurlane, Kägu. said...

Võru veri ei värise ja takust särk ei kärise. Vootele paneb ikka topelt. Vot on tubli mees!

 
At 22:06, Anonymous Anonüümne said...

senjöör Vootele teeb asjaliku tähelepaneku. Jah, lõpus startijad olid kõik nagu sokkide väel teel.

 
At 22:12, Anonymous Ants, veteran Assamallast said...

Viimane võimalus, 50 km klassikat on jäänud ja seejärel - "kellele lüüakse hingekella?".
Härra Kärp võiks kastanid tulest tuua, kuid vaevalt ja nii näemegi lähimineviku praadala hääbumist.
Kahevõistluse poisid juba määrivad endil ise suuski.

 
At 22:22, Anonymous Anonüümne said...

Ants, millal on 50km klassikat paraadala olnud? Ühisstart jääb lõpu peale, ning ei usu, et Kärp rootslaste norralaste venelaste rägsatikust esimese 10-20-30 sisse spurdib.

 
At 22:37, Anonymous Kamratov, vastupanuvõitleja said...

Kõigile meie talispordi poistele ja tüdrukutele oleks isafiguuri vaja. Professor Alaver sellesse rolli kahjuks enam ei sobi. Karismaatiline peadirektor Sandor Liive ka mitte. Mineviku sangar Jaak Mae ju täitsa passiks? Aga kas ta ise tahab? Üle jääb ..... kes?

 
At 22:40, Anonymous Mati, Antsu naabrimees said...

Ants sõi eile seapraadi ja keel veel eilsest pehme.
P(a)raadala all mõtleb ta ikka M. Karlovitši ja Tooliku loodud Eesti tippmurdmaasuusatamist üldiselt.

 
At 22:40, Anonymous Anonüümne said...

Teate, et kõikide riigiametite ja muude riigiasutuste tegelaste erisoodustusmaksud ja erasõidud spordiklubidesse, kontsertidele, sünnipäevadele, tööle, koju jne maksavad need riigiasutused kõik kinni sh, kütused ja remondikulud, liisingutest rääkimata. Seda deklareerib Maksuameti juht, et tulge vaadake kus ma sõidan, kõik mu sõidud maksab riik kinni.

Ilus riik küll ehk EKRE või Vabaerakond päästavad!

 
At 23:04, Anonymous Martin said...

Hr Pullerits:
1. Millised Piiroja legaalsed sissetulekud võimaldavad laia elu elada (ette tellitud uued suusad, kaatriga sõidud)?
2. Kuidas päädis Norra Maksuameti keiss?

 
At 23:06, Anonymous Anonüümne said...

3. Kas Piiroja elustiil ei meenuta üht teist seltskonnalõvi? (meenutame "suhkamit" mõned head aastad tagasi)

 
At 23:52, Anonymous Martin said...

4. Kas teie, hr Pullerits, osutate töö kõrvalt PR-teenuseid? Kui jah, siis miks te neid avalikult ei reklaami?
5. Miks ja kelle tarbeks Piiroja "üles krutitakse"?

Ehk aitab?

 
At 08:31, Anonymous Vader Artur (isafiguur) said...

Kuule Martin, lase nüüd olla. Piiroja on kunn ja muidu mõnus mees. Siin blogis on temast tehtud üleelusuurune kangelane, aga mis meil selle vastu saab olla? Mitte kui midagi. Kui Ollivuudis on Bruce Willis, siis meil on Piiroja. Kui Teksase seadusekuulekate kodanike rahu valvab Tsukk Norris, siis meie bloogis teeb sedasama Karvajalg oma kiir-reageerimise äkk-brigaadiga. Vaid üks mees on võimeline müütilise Piiroja üks-ühe vastu ette võtma. Ning see mees on eepiline Priit Pullerits. Vaid härra Pulleritsul on piisavalt füüsilist, vaimset ning energeetilist pauerit pidada koloss Piirojaga maha gigantide võitlus. Mõistad ehk isegi, et meiesuguste väikeste inimeste väheseid rõõme siin elus on jälgida hinge kinni pidades gigantide heitlust, ning loota et kunagi õnnestub sellest jutustada oma lastelastele. Ära võta meilt seda rõõmu, Martin.

ps. kas teilgi on selline tunne, et Martinil on isafiguurist puudus?

 
At 09:19, Anonymous Anonüümne said...

Neli ajakirjanikku valiti aasta ajakirjaniku nominentideks. Kõik tublid ja ausad inimesed.
http://eall.ee/uudised/2015/25_02_2015_2.html
Miks Priit Pullerits nende hulka ei mahtunud?

 
At 09:23, Anonymous Kustas said...

Tänu Pulleritsule on Piirojast on saanud täitsa oma inimene. Nagu armas väimees või nii.
ps. See et ta norskitele rehepappi tegi on jumalast normull
pps. Ise olen sepa poeg ja tean kui raske on siis on raske

 
At 09:30, Anonymous Kamratov, Kaitseliit said...

Priit Pullerits on liiga aus mees, et kuskil rehepappide listis nominendiks olla.

 
At 10:23, Anonymous Anonüümne said...

Virisemist on palju, mis raske see sepatöö on. Siis on raske, kui eitedel on pea raske.

 
At 10:33, Anonymous Marta, pereema said...

Piiroja on nagu oma poeg (ja paljuski tänu härra Pulleritsule)

 
At 10:44, Anonymous Anonüümne said...

Vaid härra Pullerits suudab ausalt ja erapooletult edasi anda Eesti elu kitsaskohad ja kätte näidata rehepaplusest tiined allhoovused.
Aleksander, samuti sepp

 
At 11:34, Anonymous Anonüümne said...

Noh,sõbrad! Kes siis meile siin rohkem näkku paneb, kas paha onu Puutin Moskvast või meie oma armas "rahvuslik" meedia?

http://epl.delfi.ee/news/arvamus/juhtkiri-trump-katte-vaenujoududele?id=70879999

 
At 12:00, Anonymous Anonüümne said...

Martin käi ise kell 5.00 "kaatriga" võrke välja võtmas. Siis saad ka "lõbusõidust" osa. Mis sa mökitad ja kasestad. Ela oma elu..jobu.

 
At 12:11, Anonymous SK Pirita Purakas said...

Suusad võis pihta panna mõni metsavend. Kas see on siis vargus, kui riigi ja aadete kaitsmiseks laenata libelaudu? No mõelge - see on piiri äärne maaala, kus vaja hoida silma peal nii merel kui maal. Samas on ka palju soist maad, kus talvel ikka kõige parem suuskadega liikuda. Teine variant, et oli mingi loom - nagu öeldud Jõulumäe rahva poolt siis udune kogu ja tegutses hämaras võtmes - võib-olla rebane või öökull või mõni selline tark elukas. Meelitas mõne poisi ära, et see küsiks võtme või hoopis ähvardas spordipoissi? Karu vaevalt, ta on uimane ja magab vist kah. Kobras kah eelistab lehtpuud ja süsiniku kiud lähevad igemetesse torkima, ega loom ei ole loll. Paneme rahad kokku ja ostame Raiole uued suusad - võiks ju kuulutada välja korjanduse? Tal on niigi mitu hoopi järjest - Tartu maratonil oma kepid puru, lapsele uued kepid ja nüüd suusad kah, see võtab maoli.

 
At 12:18, Anonymous Anonüümne said...

Lubage üks märkus: vaid suure südamega härra Pullerits on suuteline vaenupooli lepitama (nagu see opakas abhaasia eestlane seal mandariinide filmis).

 
At 13:37, Anonymous Peeter said...

Vaid härra Pulleritsul on piisavalt autoriteeti ja reputatsiooni see pasakommentaarium siin laiali lüüa.
Vabandan, see on minu subjektiivne arvamus. Keegi ei pea ennast puudutatuna tundma. Võite ka vastu vaielda stiilis "ise sa oled üks pasapeeter ...". Ma ei solvu.

 
At 13:41, Anonymous Anonüümne said...

Piirita Kobras seisab õige asja eest väljas. Teeme korjanduse ja aitame Raiol taas jalgele tõusta. Kas sul Kobras sveedpangas arve on? Näita number ja eestimeelsed mehed saadavad sinna 100 krooni igaüks. Pärast lähed viid Raiole ära. ja ära sa rehepappi tee!

 
At 13:47, Anonymous Anonüümne said...

Ei ole müüdavamat lurjust eesti meedias kui seltsimees u.s.

 
At 14:17, Anonymous Utjussov said...

Ahh sa mait! Nägite mehed! Kas pole nii, et me ostame kõike mis naised aluspükste väel müüvad? Olgu või mädand tomateid!

http://publik.delfi.ee/news/kino/video-anne-veski-vallutas-venemaa-naosaates-publiku-sudamed-vaata-kuidas-teda-parodeeriti?id=70884425

 
At 14:35, Blogger Priit Pullerits said...

Mõnel mehel, kelle nime me ei hakka siin suhu võtma, ei ole puudu ainult isafiguurist, vaid üldse elust kainelt arusaamisest, milleni viib semiootilise teooria liiga innukas tarbimine. Seda tarbinud, ei ole meil jällegi imestada, et mees ei tea, et Piiroja teeb avatud jääväljadel ränka tööd, riskides selle nimel, et teistel oleks midagi lauale panna, sellal, kui tema radiaatori ääres, Lotmani või Kulli või Toropi teosed näpus, mõnusalt sussi sahistab. (Norralastele ei oleks muidugi pidanud raha tagasi maksma, see on nonde ülbus, et nad seda sisse pommima tulid.) Lisaks ei taipa ta - mees, kelle nime me suhu ei võta -, et võttes sõna Piiroja vastu, võtab ta sõna siin kõigi vastu, sest Piiroja, üleelusuurune kangelane, on selle blogi lugejaile, nagu nad ise innukalt kinnitavad, vähemalt väimehe, kui mitte lausa poja eest, ja kõiki tema vastu tehtud rünnakuid võetakse väga isiklikult. Tagatipuks ei jaga ta, et see aasimine ja norimine, mis siin aeg-ajalt Piiroja kallal käib, on vennalik aasimine ja norimine, mida vaid matsu mittejagav, kuid tarbetust teooriast pungil kõrvalseisja võib surmtõsise näoga võtta; teistele on see mõnus nagistamine ja ajaviide.

Öelge nüüd, mis sellise mehega peale hakata!

 
At 14:37, Anonymous Urmi Saanvald said...

Aga ma olen usaldusväärseist allikaist kuulnud, et u.s. on homo!

 
At 15:08, Anonymous Anonüümne said...

Uuno Kivilinnast kutsub välja kõva mehe Erki Noole.
http://www.tartuekspress.ee/index.php?page=1&id=2628

 
At 15:17, Anonymous Anonüümne said...

Radiaatori ääres on palju asju üleelusuurused, laupäevane suusasõit Haanjamaal saab aga teoks nii, et kantide valust lumetuisku lendab!

On siin veel kedagi, kes ei saa laupäeval võistlema tulla, kuna varustus on ära kadunud? PP?

PP on varem (hommikul) teatanud, et: "23. veebruaril märkas tähelepanelik möödakäija Pirita rannas bussipeatuses hulkuvaid spordijalatseid. Jalatsid on suuruses 38 – 43, nad on tõenäoliselt uued. Nende eriliseks tundemärgiks on see, et nad kõik on mõeldud kandmiseks paremas jalas. Spordijalatsid ootavad oma omanikku Ida-Harju politseijaoskonnas, aadressil P.Pinna 4" Pilt anti ka - http://bit.ly/1ANEJf3

 
At 15:18, Anonymous Anonüümne said...

Marek Helm lahkub ametist, et lobises kogematta välja, kuidas maksumaksja tema erasõidud ametiautoga kinni maksab.
http://arileht.delfi.ee/news/uudised/maksuameti-juht-marek-helm-kaalub-ametist-lahkumist?id=70886913

 
At 15:19, Anonymous Anonüümne said...

Vaid härra Pulleritsul on piisavalt autoriteeti ja pauerit, et ära hoida aluspükstes naiste rünnak Suusablogi territooriumile.

 
At 15:43, Anonymous Anonüümne said...

siis peab ta küll väga kõva mees olema

 
At 15:57, Anonymous Anonüümne said...

Sul on õigus vana, vaid vankumatut moraali ja terasmetallist iseloomu omavad mehed suudaksid sellise asja ära hoida.

 
At 16:43, Anonymous Anonüümne said...

Härra Pullerits omab vankumatut iseloomu. Me kõik teame seda. Vajadusel saab ta tuge siinse kommentaariumi autoriteetsetelt liikmetelt. Ärge kartke mehed! Üheskoos oleme suutelised vastu astuma ka nii ohtlikule olukorrale kui seda on .... aluspükstes naiste rünnak. My God!!!

 
At 16:47, Anonymous Anonüümne said...

Mein Gott!!! Gib mir Kraft!

 
At 16:48, Anonymous Anonüümne said...

Kuuldavasti organiseeruvad naised juhuti gruppidesse, mille vastu ei saa isegi sulaterasega - vaadake või ise http://egleellernabi.blogspot.com/2015/02/reebok-studio-collection-2015-make-up.html

 
At 16:58, Anonymous Anonüümne said...

Raske uskuda mehed. Kas me end kohati üle ei hinda? Terasest närvid ja kõvad lihased, seda küll. Aga saate isegi aru.

 
At 17:10, Anonymous Anonüümne said...

Ära kaota usku noormees! Saad meie kommentaariumilt tuge kui värin sisse tuleb.

 
At 18:49, Blogger Priit Pullerits said...

Selle asemel, et siin saba jalge vahele tõmmata ja häält väristama hakata, kui keegi Egle Eller-Nabi blogist jõusaaligruppettot näitab, tehke trenni. Ise tegin täna õhtupoolikul suuskadel 25,5 km, sellest hoolimata, et esimesed 17 km ei saanud üldse käima, oli probleem, et püsti püsida ja suuskadel mitte tukastada, nii uimane olin, aga siis tuli selja tagant Vahur Teppan, tegi veidi heidutavat kolli ja läks paremaks, elu tuli sisse. Lõpus juba liikusin, nii et nood 25,5 km tulid ikkagi pool minutit alla pooleteise tunni, mis teeb keskmiseks kiiruseks pisut üle 17 km/h. Taastava trenni kohta pole ju paha?

Aga peamine ei ole see. Nüüd on aeg nii kaugel, et maskid tuleb maha rebida. Ja nüüd ma räägin teile siin, kuidas Siim Kallasele tegelikult kevadel ära tehti, sest siin ei ole midagi enam tagasi hoida.

Nagu mäletate, hakkas Kallas peaaegu et valitsust moodustama. Kuid nagu selgus, ei olnud seal kohta Rosimannuse perekonna esindajale. Ja ma ei räägi Rainist, vaid Keitist. Rosimannusel on aga palju sõpru, igasuguseid sõpru, nagu näiteks endise kirjaniku poeg, E-N Kross. Rosimannuse mõjuvõim ei ole väike, nagu nägime kolmapäevases "Pealtnägijas", kus ta võlus äiapapale tühjalt kohalt välja 11 miljonit eurot laenu, mida pangad algul üldse anda ei tahtnud. Niisiis, kuna Kallas hakkas oma meeskonda kokku panema ja valitsust looma, aga ootamatult, Rosimannustele, selgus, et seal meeskonnas ei olegi kohta Keitile - aga Keitist peaministri tegemine on Raini suur ülesanne ja eesmärk - ja kogu Keiti tulevik ähvardas kokku kukkuda, vähemalt mõneks ajaks, siis oli vaja kibekähku tegutseda. Sõbrad koondasid jõu ning sokutasid Eesti Päevalehte väga segase ja tõendamata mingi igiammuse loo Kallase kohta. Eesmärk oli Kallasele vesi peale tõmmata, et Kallas peaministri kohalt eemale tõrjuda, sest Kallas oleks ju Keiti mängust välja jätnud. Nii siis tõmmatigi Keiti tuleviku kindlustamiseks oma partei mehele Kallasele tuli peale, ja kui Kallas läinud ning Taavi pukki pandud, siis, mäletate, tuli kiiresti järgmine samm, milleks oli Keit mittemidagiütlevalt ja ebaoluliselt keskkonnaministri kohalt upitada kohe kiiresti välisministri kohale, mis, nagu teate, on parimaid hüppelaudu kunagi peaministri kohale lendamiseks.

Vaat nii käivad Eestis asjad, nii tehakse tagatoapoliitikat, ja ma räägin teile ausalt, kuidas lood on, ilma keerutamata, nagu näete, täiesti avatud kaartidega. Igaks juhuks lisan, et mõjuvõimas perekond ei saaks mind milleski süüdistada ega kohtusse tirida, et kõik eelnev, mis ma siin kirjutasin, on muidugimõista absoluutne fiktsioon ja sellel ei ole tegelike sündmuste ning isikutega mingit pistmist ning igasugune võimalik kokkulangevus tegelike sündmustega on täiesti juhuslik, n-ö lambist.

Aga Eesti pumba juurde trügimine vahendeid valimata on teema, mitte mingi naiste kogunemine Eller-Nabi grupettodesse. Pealegi, Eestis on ainult üks tõsiseltvõetav gruppetto, ja see on ... no seda ei pea siinse blogi lugejaile ütlema.

 
At 19:08, Anonymous Anonüümne said...

Tellis küsimus Priidu filmi kohta, et kuidas on üleüldse võimalik auto taga tossu sees sõita? See lööb ju kopsud kohe umbe, parem oleks juba suitsu tõmmata.

 
At 19:09, Anonymous Anonüümne said...

Tekkis...

 
At 19:14, Anonymous Anton, spordimees ja isafiguur said...

väga huvitav härra Pullerits. Suur tänu sisuka sissekande eest. Siit tuleb siis välja halli kardinali kuju. Näib et härra Ansipist ei olnud kah kasu Siimu pürgimusel. Aga herr Roosimannusel on kõva kompra kasutada? Okei, ähvardati avaldada EPLi-s, aga kas näiteks Ansipil ei olnud piisavalt sidemeid, et avaldamisele veto panna? Kui läbi EN Krossi nii kõva kompra saab, et eurosaadik saba jalge vahel vehkat teeb, siis on siin on selge märk Krossi mitmest poolusest. Kas tegi FSB toona selle laeva looga Eerikule hoopis soomust? Kõik on võimalik. Ansip ja Paet tegid kiirelt vehkat brüsseli poole. Seal pole neist Eestile kasu kopika eestki. Ei meeldinud need mehed mitte, aga .... küsimused jäävad. Kas EV on Putini käpa all juba praegu? Ilma mingeid dessante jms. arhailist kasutamata? Igati tõenäoline.

Kas eelseisvatel valimistel oleks "Siimu teisel tulemisel" lootust? Sest rahvas nägi vahe(laps)valitsuse nägu. Mingeid naljakaid Taavi & Kompanii ameerika reise. Nii palju välispoliitilisi apse lühikese aja sees pole ju varem olnud? Olgu või Siim, aga vähemalt pole häbi välismaa onude ja tädide ees? Ei maksa arvata et väljamaa omad autorollode jms. nihverdamise asjas pimeduses istuksid.

 
At 19:26, Anonymous Martin, semiootik said...

Pumbast ja lambist.
Vaimustav, härra Pullerits!
Te oskate erinevalt paljudest teie kolleegidest Postimehes ja teistes väljaannetes - kirjutada.
Aga kuna lool ei ole mingit pistmist tegelike isikutega, siis võiks lisada värve. Keit - labane tõusik-naine, kelle puhul on ajaloo kurja vembuna täitunud semiootika suure teoreetiku ja praktiku V.I. Lenini loosung "Köögitüdrukust riiki valitsema!". Kelle maitsetu makiaaž ja rahajanused silmad passiksid kuhugi Maxima kassasse või juuksurisalongi vastuvõtuneiuks. Kes näitab, kui vaesest ühiskonnast me siiski tuleme, et ka riigi valitsemisel mõttes ainult raha! raha! raha!

 
At 19:33, Anonymous Utjussov said...

Tere sõbrad,
pean teile tunnistama et mind saadeti siia provokatsiooni eesmärgil. Minu ülesanne oli siinse blogi ässadele naiste aluspüksid kärmelt, nii et te ise ei märkagi, üle kõrvade tõmmata ja ise vehkat teha. Aga te ei läinud liimile. Sellest on kahju. Olete sitked tüübid. Oma 18:49 sissekandega näitab härra Pullerits, et tema on hoopis kõvemast puust vend, kui eeldasid minu leivaisad Fort Mikaago linnast. Võiks isegi ütelda - teie liider on täiega isafiguur.
Ärge siis mu peale pikka viha pidage, ma pean nüüd minema, head aega, olge mõnnad!

 
At 19:40, Anonymous Rein Roosiaiast said...

Eilne PN lugu jäi natuke hiljaks, punapäisel proual on Eediku valimisringkonnast e-hääled juba kotis.

 
At 19:57, Anonymous Kuuse Taat said...

PP teeb veel suusatrenni, kas kuskil on veel mõni talimaraton tulemas?

Kas PP on sinna kutse kätte saanud?

http://www.piletilevi.ee/est/piletid/sport/jalgpall/jalgpall-raio-piiroja-lahkumismang--eesti-island-maavoistlus-153093/

 
At 20:09, Anonymous Valdemar (ei ole isafiguur) said...

Ma olen siin vaikselt mängu jälginud juba mõnda aega. Visalt, aga järjekindlalt koorub välja tõsiasi, et kui sa härra Pulleritsu mainitud gruppettosse ei kuulu, siis ei ole sul asja valguse kätte ja pumbast ära mitte unistagi. Kui sul mees ei ole "nähtamatut kätt" seljatagust kindlustamas, siis ära mitte loodagi. Ole õnnelik et peksa ei anta. Jaaa, elu siin blogettos on karmiks läinud. Tasuta lõunat kah ei lubata.

 
At 20:29, Anonymous Mägra Märt said...

Kas mees, kelle nime mainimine siinses kommuunis pole heaks tooniks olnud - lugupeetud vanemate senjööride väärikus seda ei võimalda -, on ümber sündimas?
Kui nii, siis pimeduses ekslevast semiootikust 19:26 võib äkki veel asjagi saada!
Elukogenud mehed jäävad hetkel siiski äraootavale positsioonile.

 
At 20:56, Anonymous Kärna Ärni said...

Kas vanameister PP sulest pühapäevaseks "maratoniks" ka "määrdesoovitust" tuleb?
Kooseluseaduse toetajatele tuleks "pidamist" juurde panna.

 
At 21:03, Anonymous Armas valija said...

Mehejutt, veli Ärni, toetame!

 
At 22:13, Anonymous Anonüümne said...

Tere Priit. Postitus Kallasest ja perekond Rosimannusest algas paljutöotavalt, kuid paraku päädis see vaid trükimeedias paar korda esitatud loo taasesitamisega. See pole muidugi loo puuduseks, sest lugu ise hea.
Aga kui soovilugu saaks tellida, siis väga huvitaks see, mida teisipäeval aastapäeva vastuvõtul härra Ilves härra Rosimannusele kätlemise ajal ütles, et viimane nii hapu näo pähe tegi. Ka see oleks ilmselt hea lugu. Hääd, Märt

 
At 23:44, Blogger Priit Pullerits said...

Kas sa näe, inimesed arenevad siin blogis ja saavad elutargaks. Esimest korda võtab semiootik M. (19:26) nii sõna, et temaga saab täielikult nõustuda. Kui ta nii jätkab, siis tohib tema nime taas varsti kasutama hakata ja ta diliidinupu ähvarduse alt vabastada. Aga nagu ütleb tabavalt Mägra Märt: Elukogenud mehed jäävad hetkel siiski äraootavale positsioonile. Ehk: las noor mees veel tõestab ennast pisut enne, kui...

 
At 23:52, Anonymous Ants said...

Eksid faktidega. Rosimannuse välja aetud laen oli 20x väiksem. "2008. aasta juunis sai Väino Pentuse firma Swedbankist 575 000 eurot laenu, et Pohla osalus välja osta"
Kas niimoodi peame ka treeningute aruannetesse suhtuma, et eksid lõdva randmega 20x? Ai, ai. Tuleb välja, et Priit ei olegi ainus, kes siin uurimistööd teeb!

 
At 00:08, Anonymous Anonüümne said...

Jah, jutt käis loomulikult 11 milj. kroonist, aga selle eksimuse võib rahulikult liigitada näpuka alla, tegijal ikka juhtub.

 
At 00:34, Anonymous Ants said...

Faktidega ei tohi PP suguse kaliibriga mees eksida! Kuigi õigesti rõhutatakse siin tihti, et ainult Priit on piisava autoriteedi ja pädevusega aga selle pärast eriti! Rosimannus saab pehmotestis kindlasti nulli ja selliseid mehi peab õpetama ja harima ja õigete väärtuste juurde tooma, mitte eemale tõukama ja halvustama. Rohkem positiivsust!
PS. Karvajalga tahtsin valida, aga sellist isikut Harjumaal ei kandideeri. Kandideerivad küll Kägu, Tutt, Värk, Lõiveke, Täpsi, Laisk, Mesilane, Ratas, Rebane ja Hirv, aga ei ühtegi Karvajalga.
Priit, palun nüüd konkreetselt ja keerutamata - KES ON SINU VALIK IGAS VALIMISPIIRKONNAS? SINU HÄÄL ON KÜMME TUHAT HÄÄLT!

 
At 01:54, Anonymous Anonüümne said...

See on kahetsusväärne, et Priit painutab fakte nii, et need tema jutukest paremini ilmestaksid. Ei juhtunud esimest korda.

Veelgi kahetsusväärsem on Pulleritsu komme uljate ütlemistega välja hüpata ja siis saba jalge vahele tõmmata. Oleks võinud "hüsteerilise eide" järel aru saada, et taoline tegutsemisviis ei jäta head muljet. Isegi kui sul on kapis kolm triibuga ülikonda.

 
At 08:41, Anonymous Anonüümne said...

Kas mõni Kursis Olev Mees (KOM) võiks seletada, kas Pulleritsu Gruppetto on hüppelauaks edasi Väga Suurte Poiste Tõeliselt Salajaste Tegude Ühingusse, kus nad teineteist Teie Kõrgeausus tiitliga kõnetavad ja selliseid naljakaid põllekesi kannavad, millega õieti nagu sepatööd ei tee ja isegi köögis suuremat midagi ei vaarita? Kui see info muidugi sekreetiliseks ei ole kuulutet.

 
At 09:31, Anonymous Anonüümne said...

Taiplik Mees (TM) jagab ise matsu, millist infot kannatab avalikkusega jagada, mida vaid velledega. Ega see blogi ole siin soovikontsert, hea 08:41.

 
At 09:47, Anonymous Georg , KOM said...

Tegelikult on asi vastupidi. Kes on end tõestanud Suurte Poiste Salajases Ühingus kui igati ustav ja andekas (ja patriootlik) mees, vaid see pääseb elitaarse Pulleritsu Gruppetto liikmeks. Eks nüansse ole veel, aga ma eelistan esialgu jääda äraootavale positsioonile.

 
At 10:01, Anonymous Anonüümne said...

Blogi madalseis on jõudnud ka Tartu PM kuukommentaarideni. Äärmiselt punnitatud lugu.

 
At 10:24, Anonymous Anonüümne said...

No nii -- RE-ga on asi korras! Nüüd oleks vaja ka SDE ette võtta, aega on jäänud ainult 2 päeva. Me ei ole unustanud:
http://www.ohtuleht.ee/598444/vaata-kes-haaletasid-kooseluseaduse-poolt-kes-vastu

 
At 11:03, Anonymous Anonüümne said...

Minge persse! Sealt Tartu postimehest ei leia ju midagi üles. Andke viide kui millegile peidetule vihjate. Raisk!

 
At 11:11, Anonymous Arhibald, isafiguur said...

Kas senjöör Piiroja juba kuulub täieõigusliku liikmena Pulleritsu Gruppettosse, või on ta esialgu veel koduväimeespoja positsioonis?

 
At 11:28, Anonymous Riigikogu Reformierakonnavabaks said...

Nii Priit kui ka Taavi on kirjutanud, et RR on väga tark inimene.
http://ekspress.delfi.ee/news/paevauudised/roivas-rain-rosimannus-on-vaga-tark-inimene?id=70496589&com=1&reg=1&no=0&s=1

 
At 12:41, Anonymous Anonüümne said...

Nüüd kui lõpuks ka Rein-poiss vormi üles leidis. Ehk Tartu gruppetto mehed võtate noormehe oma tiiva alla?

http://sport.postimees.ee/3105589/uci-tahab-taaramae-ja-kangerti-meeskonnalt-world-touri-litsentsi-ara-votta

 
At 10:33, Anonymous Mängutuba Tallinnas said...

Huvitavad tulemused ;)

 
At 04:16, Blogger oakleyses said...

burberry, michael kors outlet, louis vuitton, tory burch outlet, louis vuitton, burberry outlet online, michael kors outlet, uggs on sale, ugg boots, louis vuitton outlet, nike air max, michael kors, prada outlet, ray ban sunglasses, louboutin outlet, ray ban sunglasses, polo ralph lauren outlet, gucci outlet, nike air max, oakley sunglasses, cheap oakley sunglasses, nike free, louis vuitton, replica watches, longchamp outlet, ugg boots, chanel handbags, ugg boots, oakley sunglasses, tiffany jewelry, longchamp, jordan shoes, polo ralph lauren outlet, replica watches, michael kors outlet, michael kors outlet, louboutin shoes, kate spade outlet, oakley sunglasses, prada handbags, louboutin, ugg boots, christian louboutin outlet, longchamp outlet, nike outlet, louis vuitton outlet, michael kors outlet

 
At 04:19, Blogger oakleyses said...

air jordan pas cher, kate spade handbags, coach outlet, nike roshe, nike air max, abercrombie and fitch, hermes, north face, louboutin pas cher, sac longchamp, true religion jeans, longchamp pas cher, oakley pas cher, nike air max, ray ban uk, sac guess, hollister, nike free run uk, hogan, true religion jeans, ray ban pas cher, nike free, timberland, michael kors, nike roshe run, lacoste pas cher, new balance pas cher, lululemon, michael kors, mulberry, vanessa bruno, nike blazer, coach outlet, michael kors, hollister pas cher, vans pas cher, burberry, coach factory outlet, true religion jeans, ralph lauren pas cher, tn pas cher, air force, ralph lauren uk, north face, coach purses, converse pas cher, michael kors, nike air max, air max, true religion outlet

 
At 04:21, Blogger oakleyses said...

iphone 5s cases, abercrombie and fitch, giuseppe zanotti, ralph lauren, iphone 6s plus cases, wedding dresses, nfl jerseys, soccer jerseys, valentino shoes, asics running shoes, iphone 6s cases, herve leger, hollister, new balance, timberland boots, beats by dre, lululemon, ipad cases, reebok shoes, s5 cases, babyliss, mcm handbags, iphone 6 plus cases, oakley, mont blanc, iphone 6 cases, iphone cases, soccer shoes, north face outlet, ferragamo shoes, nike huarache, jimmy choo shoes, nike trainers, p90x workout, birkin bag, baseball bats, louboutin, hollister, vans shoes, instyler, longchamp, insanity workout, mac cosmetics, celine handbags, ghd, nike air max, bottega veneta, nike roshe, north face outlet, chi flat iron

 
At 04:25, Blogger oakleyses said...

juicy couture outlet, doke gabbana outlet, nike air max, wedding dresses, pandora charms, bottes ugg, karen millen, moncler, gucci, montre pas cher, ugg,uggs,uggs canada, swarovski crystal, canada goose uk, swarovski, pandora jewelry, toms shoes, vans, hollister, supra shoes, canada goose outlet, michael kors handbags, louis vuitton, ray ban, louis vuitton, hollister, moncler, pandora jewelry, ugg boots uk, converse outlet, ugg pas cher, louis vuitton, moncler, canada goose, canada goose outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, moncler, canada goose, coach outlet, moncler, michael kors outlet online, canada goose, links of london, barbour, moncler outlet, marc jacobs, michael kors outlet, thomas sabo, pandora charms, lancel, sac louis vuitton pas cher

 
At 02:54, Blogger Unknown said...

mbt shoes outlet
beats by dre
ed hardy clothing
longchamp outlet
ugg boots sale
nike air max uk
oakley outlet store
prada outlet online
coach outlet online
air jordan shoes for sale
fitflops sale
longchamp handbags
louis vuitton bags cheap
rolex uk
winter jackets
cyber monday deals
oakley sunglasses wholesale
ray ban,rayban,occhiali ray ban,ray-ban,ray ban occhiali,ray ban sunglasses
michael kors handbags sale
1205minko

 

Postita kommentaar

<< Esileht