reede, oktoober 10, 2014

Pullerits: Kuidas kriitilisel ajal ülitugevaks saada?

Nüüd, kui Eesti astus – või sunniti astuma – veel ühe sammu pehmostunud Lääne suunas (ja et Lääs on nõrk ja pehme – vastandina Idas ja Lähis-Idas pead tõstvale jõule –, sellele osundab isegi Ameerika psühholoog Elaine N. Aron, kes on kirjutanud äsja eesti keeleski ilmunud suurepärase raamatu «Ülitundlik inimene»), siis mis on meie, sportlike eesti meeste püha kohus? Ei, mitte värvida enda juuksed lillaks, osta push-up-trussikud ja minna homoparaadile, vaid meie, tõeliselt sportlike eesti meeste püha kohus on trenni teha. Veel kõvemini, kui varem. Veel otsustavamalt, kui seni. Veel kompromissitumalt, kui kunagi eales. Sest kunagi ei või teada, millal ja kelle vastu meie jõudu ja otsustavust hädasti vaja võib minna.

Selleks, et end senisest rohkem arendada, ja kiiremini arendada, tuleb treeninguid mitmekesistada ja tõhustada. Ei ole mõtet ainult rattaga sõita, teeperves joosta või kergliiklusteedel rullide peal suusatamist imiteerida. Seda olete te ilmselt teinud juba küll ja küll, see ei vii teid kvalitatiivselt edasi, uuele tasemele. Vaja on kogu oma keha mängu panna, ja teha seda nii, et tulemused tuleksid ruttu.

Hea vahend selleks on elektromüostimulatsioon. Uskuge, ma tean, millest räägin. Mul on kogemused. Esimene 20-minutiline seanss võib teile muidugi pettumuse valmistada. Tunnete, nagu mõju poleks. Ka teine seanss ei pruugi veel efekti anda. Asja seletus on lihtne: selleks, et EMS-ist profiiti lõigata, peab oskama harjutusi õigesti teha; tuleb osata õigel ajal sisse ja välja hingata, tuleb osata harjutuse ajal õigeid lihaseid pingutada, tuleb suuta end vaimselt mobiliseerida. Kes arvab, et elektriimpulsid iseenesest töö ära teevad ning tema osaks jääb vaid protsessi nautida, see resultaati ei saavuta. Sellel ei maksa EMS-i peale oma aega ja energiat ja ressursse kulutada.

Alles kolmandal-neljandal korral, võin kinnitada, hakkate EMS-trenni mõju tunnetama. Siis näete, kuidas peagi hakkab higi tilkuma, kohati lausa voolama; siis tunnete, kuidas seansi lõpuks olete olukorras, et viimased minutid tulevad juba hirmus vaevaliselt. Ja siis tunnete, kuidas järgmisel, ülejärgmisel päeval need kohad, millele oskasite impulsside ajal korralikult pingutades koormust anda, jäävad kangeks ja valuliseks – järelikult on trenn mõjunud.

Juba tajun ja tunnen, kuidas kere süvalihased on hakanud tugevnema. Süvalihased aga, nagu teate, on eriti raskesti treenitavad. Kuid need on lihased, ilma milleta läheb pikaajalises võitluses ja võistluses hirmus raskeks.

Tunnen, et olen muutumas tugevamaks, kui seni. Ja mis seal salata: pelgalt kolm EMS-trenni enne Tartu rattamaratoni aitasid mind mullusega võrreldes paremusreas rohkem kui sada kohta ettepoole tõusta. Aga enne, kui tali tuleb – ja enne, kui tuleb kevad koos Eestile otsustavate valikutega –, on aega EMS-trenniga end tugevamaks kasvatada oi-oi-oi kui palju kordi.

Niisiis, mehed, ärge lorutage ja norutage, vaid töötage iseenda kallal, sest seda, mida teete iseendaga, ei saa isegi riigikogu saadikud teilt ära võtta, isegi kui nad kõik, 101, seda proovivad. Sest meid, tõeliselt sportlikke eesti mehi, on alati rohkem, ja meie peame olema tugevad. Väga tugevad.
******
Courthouse Towers, Arches National Park, Moab, Utah, 25. aprill 2012. Pildistanud Priit Pullerits. (Suuremalt vaatamiseks klikkida pildile.)

Foto 1: See mees (Nordine Taleb) ei varja, et on täis otsustavust ja võitluseks valmis. Kas sina ka? Foto autor: The Canadian Press / Press Association Images / Scanpix
Fotod 2 ja 3: Healthy Attitude Fitclubi klubijuht Kärt Rebane (paremal) ja peatreener Johanna Lepp elektromüostimulatsiooni ehk EMS-trennis. Fotode autor: Kalev Saar, Postimees/Scanpix

203 Kommentaarid:

At 12:19, Anonymous Anonüümne said...

Maailm on juba hukatuse poole teel ja selle vastu ei aita mingid lihased ega impulsid, ei treening ega riigikogu. Naguinii valitseb varsti maailma Venemaa ja siis juba islamiriik, küll siis see pederastia ka välja juurdub.

 
At 12:38, Anonymous Anonüümne said...

Priit, super hea motivatsioonikõne! Tugev peab olema, abivahenditega või mitte, aga tehke trenni ja võtke punkti ka tugevaid vene mehi. Kevadises võitluses on meil vaja kõikide tugevate ja julgete meeste abi, kes oma traditsioonilise pere ja ideaalide eest julgevad seista.

Külma talve ja kuuma kevadet!

 
At 12:42, Anonymous Anonüümne said...

Kas see elektriga peki võdistamine selline pehmo-värk ei ole?

 
At 12:43, Anonymous Anonüümne said...

Sõnakunsti on vaja harjutada mitte süvalihaseid, et kohmetu naeratusega pedede ähvardavale retoorikale väärikas lahing anda. Vaja on võtta eesmärgiks, et 101-st saadikust räägime 2/3 Toompealt alla ja saadame sinna empaatiavõimelised rahva soove ellu rakendavad kõnemehed.

 
At 13:04, Blogger Priit Pullerits said...

Ei ole, 12:42, proovige järele - et EMSi õigesti ja tõhusalt teha, tuleb ise roppu moodi ennast mobiliseerida ja pingutada.

 
At 13:26, Anonymous Anonüümne said...

EMSi kasutatakse (steroidide kõrval) Ameerikas tööstuslikus lihatootmises loomade ja -lindude lihasmassi suurendamiseks. Nüüd ka Eestis.
Eks see ole põhjus, miks mõned meie nais- ja meesjooksjad näevad välja nagu kalkunid.

 
At 13:43, Anonymous Anonüümne said...

Tähtis! Eilse riigikaaperdamise ja tänase ametlikult ilase Kadrioru ning Riigikogu juurde tagasi tulles tahan tähelepanu juhtida sellele, et midagi ei juhtu Riigikogus juhuslikult. Mitte midagi ei jää juhuse hooleks.

Kui eilset hääletamist põhjalikumalt analüüsida, siis näeme, et napp võit tuli pooldajatele alles kõige viimastel sekunditel. Rõivase juhitud erakond, kes lubas üle paadi heita iga liikme kes vastu hääletab, pidi tegema tugeva selgrooga ja kindlate põhimõtetega liikmetele erandi. Erandkorras lubati mõnel üksikul liikmel (vaadake protokolli ja saate teada, kes need tugevad mehed olid) anda hääl viimasel sekundil, kui on täielikult selge, et kõik teised on hääletanud ja pooldajad on saanud võidu. Nii sooviti rahvale näidata, et ka homoreformierakond on demokraatlik ja kõik hääletavad oma südametunnistuse järgi. Need väga üksikud lugupeetud saadikud, kes oleksid oma ideaalide kaitsmisel niikuinii vastu hääletanud, said rangete ettekirjutatud reeglitega õrna võimaluse erakonda jääda, aga kauaks, seda näitavad juba lähikuud.

Mehed, võite olla kindlad, kui hääletate tulevastel valimistel sotse ja reformihomosid, siis saate lähima viie aasta jooksul juba uue reformi, seekord midagi sarnast abielureformile. Aga enne seda võetakse vastu kõik rakendusaktid, ilmselt kallistades ja musitades.

 
At 13:46, Anonymous Anonüümne said...

Tore, et tähelepanu ja aur olulistele asjadele läheb.

 
At 13:52, Anonymous Anonüümne said...

Jutt siis Aivar Sõerdist, jah?
Kas see on tõesti tõsi, et Reform oma liikmeid nii jõuliselt töötles, et lubas vastuhakkajad minema peksta?
Selge siis - hüvasti mitte ainult sotsid, vaid ka reformierakond. Minu otsus on langenud.

 
At 14:01, Anonymous H ja K said...

ma teadsin juba enne, et rillekas on soe peast. aga et nii soe, seda poleks oodanud.

 
At 14:14, Anonymous Jeekim, kogenud oraakel said...

Rakendusakte ei võeta vastu, selle pärast ei tasu rohkem muretseda.
Neil pole ei praegu 51 häält ega ammugi pärast märtsivalimisi.
St et 2016 ei jõustada Eestis ühtegi pedeseadust.
Las urrunurru-mehed natuke aega kilkavad, saabki õhu liigsetest emotsioonidest peagi rahulikumaks.
Kui lapsele näidata võtit, et ta sellega korteri ukse avaks, ei tähenda see, et ta tuppa pääsedes korteri omanikuks saaks.

 
At 15:15, Anonymous Anonüümne said...

Üleskutse Eesti jalgpalluritele!

Kui te ei võida Inglismaad, kelle saatkond tõmbas Tallinnas provotseerivalt vardasse pedelipu, siis ärge unistagegi, et ma kunagi üldse teie poolt veel karjuksin. Nii et, Eesti meeskond, näidake Tallinnas koht kätte neile homofiilidele!

 
At 16:12, Anonymous Anonüümne said...

Kes mäletab, siis Briti Eesti saadik esines väga masseerivalt terve kevad- ja suvehooaja. Iga mõtte lõpetas "... aga LGBT seadus peab vastu võetama".
Huvitav et Leedut ei ole kotitud, neil poliitikud laulavad päris julgelt et meil ei tule mingit kooselu seadust.

 
At 16:47, Blogger Priit Pullerits said...

Hea uudis on see, et kassike, kelle teisipäeva õhtul kodu ligidalt leidsin ning kelle koos tütrega aitasin varjupaika toimetada, on nüüdseks oma kodus tagasi. Hurraa! Kas pole ilus lugu hullumeelse nädala lõpetuseks?
Vt kolm värskeimat kommentaari:
http://tartu.postimees.ee/2948003/onnetu-kiisu-nuttis-tahtveres-lahedasi-taga

 
At 16:54, Anonymous Anonüümne said...

Mul käib ka must kass ukse taga süüa lunimas aga ega ma teda sellepärast kinni ei võta ja varjupaika ei toimeta. Kassid on väga taiplikud ja omapäised. Pahatihti ei saa inimesed aga aru, et kass tahab maailma avastada ja panevad leiuinstinktist tiivustatuna kassi lihtsalt pihta. Omanik siis jooksku ja ajagu oma sõpra varjupaikadest taga. Hea, et seekord nii läks. Teinekord aga vangistavad leidjad leidkassi enda juurde ja ennem minema ei lase kui kass on leidja suhtes häirivaks või vägivaldseks muutunud.

 
At 17:44, Anonymous Anonüümne said...

Brittide masseerivaid käsi on tunda meie endise esijalpalluri Mart Poomi homosõbralikes hoiakutes. Nüüd juba ühed homovabariigid mõlemad, ma ei imesta kui ka Kadriorus oleks vastav lipp vardas Tommy'l laua peal.

 
At 18:12, Anonymous Anonüümne said...

Toits on õige mees.

http://ekspress.delfi.ee/news/arvamus/toivo-tanavsuu-tana-vagistati-meid-laande?id=69916615

Aga "kus oli Erki Nool?"

 
At 18:22, Anonymous Osmo-Petri, Helsinki said...

So, Estonians, your country run from the British Embassy? DOn't worry. You've still got Sokos Viru Hotel, top-notch Estonian women, and Viru Vodka.
You could be much worse off.

 
At 19:21, Anonymous Anonüümne said...

Õige mehed, elektrilise pekivõdistamise asemel on meil vaja obust, püssi ja komandeeringut vändra kanti.Vana ajakirjandushai samost näitas, kuidas asjad rippumatus vabariigis käivad. Ukrainaga pani paugu keskerakonnale, omovärgioga sotsidele ja reformaritele. Aga kas võhma kevadeni jätkub, on kahtlane. Pekki on paljuvõitu.

 
At 20:35, Anonymous Põlesoss said...

Füüsiliselt tugevaks ikka saab. Kuidas aga vaimselt tugevaks saada? Kes teab ei ütle ja kes ei tea, see ei saa tugevaks.

 
At 20:39, Anonymous Teeline said...

Mis pagana vaim? Möla peab paigas ja kuldsed käerauad küljes olema, siis pole probleemi. Kevadeni saate siin möla praktiseerida. Praktiseerige, praktiseerige, praktiseerige!

 
At 20:51, Anonymous Vsevolod Uritski said...

Noh spetsialistid, orkestreeriti meile siia sujuvalt see homoseadus. Projektijuht oli Briti saadik Holtby. Eesti on vist esimene ida-euroopa riik kus asi läbi suruti. See näitab vaid eestlaste orjalikku loomust. Eesti matsi ära osta on väga lihtne. Määri ainult antsu enesehinnangut. Vaat selle kärna tõttu peamegi vaimujõudu kasvatama. Kas leidub vabatahtlikku kes soovib Moskvasse komanderingusse? Puutinlastelt psühholoogilise sõja nõkse õppima. Sest nii nagu meid murti kavalusega, tuleb meilgi kevadel atra seada. Tühipalja kõhulihaste võdistamisega kaugele ei jõua. Tarvis läheb asiaatlikku kavalust ja kõva sorts jultumust.

 
At 21:55, Anonymous Anonüümne said...

Ma ka nõus sellega, et kõhulihaste võdistamise asemel võiks millegi kasulikumaga tegeleda, näiteks vasakäärmuslaste võim kukuktada ning demokraatia taastada, Rootsis muideks arreteeritakse juba inimesi suurte musklite eest.

Man arrested for having big muscles
http://www.thelocal.se/20070813/8168

Iseenesest mõistetavalt oli tegemist valge mehega...ISIS,e treeniglaagris hea füüsilise vormi saavutanud uutele rootslastele ei julge sealne politsei ligilähedalegi minna.

 
At 22:58, Anonymous Anonüümne said...

Usaldame Priitu!

Kõnealused suunised anti füüsilise vormi parandamiseks. Mis siin vaielda - peab olema valmis taluma raskeid füüsilisi koormusi. Käesoleva nädala raskete vaimsete läbielamiste maandamiseks on see kõige parem soovitus. Küll järgmistes sissekannetes saame suuniseid ka oraatorlike võimete arendamiseks.

 
At 23:25, Anonymous Anonüümne said...

Milliseid võtteid Noole mõjutamiseks kasutati?

 
At 23:47, Anonymous Anonüümne said...

Viskasin kiire pilgu peale eilse hääletuse tulemustele võrreldes varasemate hääletustega ja selgus, et tegemist on anomaalselt suure puudujate ja mittehääletajate hulgaga. Kuivõrd bürokraatlikema suunitlusega seaduste vastuvõtmisel on märgata hämmastavat üksmeelt ja kõrget kohaleilmumise protsenti siis eilse hääletuse tulemus näitab, et saadikud ei esinda enam kuidagi valijate huve, vaid on samamoodi mõjutatavad nagu pallurid allilma poolt kokkuleppemängude organiseerimise puhulgi. Sellist saadikute mõjutamist peavad Eesti riigiametnikud normaalseks tavapoliitikaks, milles pole õnneks midagi uurimisväärset niikaua kui "õiged" saadikud pukis on. Eile oli see homode õnneks.

 
At 00:16, Anonymous Anonüümne said...

Noolega võtsid siis ühendust tõsised mehed. Nool on pärit karmidest oludest, keskkonnast, kus molli andmine (ja saamine) ei olnud midagi erakordset. Nool teab neid reegleid, kuigi olümpiavõit, lehvivad rahvuslipud jms võivad selle ajutiselt unustama panna.

 
At 00:49, Anonymous Anonüümne said...

Usutavasti koostatakse resümeesid Pulleritsu blogis ööpäeva jooksul toimunust vähemalt 4-5 mõjuka välisriigi saatkonnas ja kokku kokkuvõte rahvuslikult mõtlevate kestvusharrastusspordimeeste koondumispaigas valitsevatest meeleoludest pannakse teiste meediaülevaadete kõrval ka Kadriorus hommikukohvi lauale. Postimehest pakis ülalpool.

 
At 00:53, Anonymous Anonüümne said...

Nagu on kuulda olnud, võtsid Noolega ühendust aserid ühe suure mere äärest, mis - nagu on ka kuulda olnud - ei pidavatki tegelikkuses väga õige meri olema.
Samuti on kuulda olnud, et kui asi tõsiseks läheb, siis aserid nalja ei mõista.
Jaa, asi on naljast kaugel.
Seda viimast on siiski küll ainult kuulda olnud...

 
At 01:27, Anonymous Anonüümne said...

Aserid pole suurem asi sõjamehed. Krimimaailmas on, jah, küll mihklid. Mis siis aga juhtus Erki Noolega? Aseri-versiooni ei saa ometi tõsiselt võtta.

 
At 01:45, Anonymous Anonüümne said...

Kuidas võtta, 01:27. Esmapilgul tundub, et siiski eksid.
Sest kuulda on veel olnud seda, et
"Kooseluseaduse üks tulisemaid vastaseid riigikogulaste seas, olümpiavõitja Erki Nool puudus neljapäeval seaduse lõpphääletuselt, kuna täitis kergejõustikuga seotud kohustusi - alates reedest viibib ta Bakuus Euroopa Kergejõustikuliidu aastakonverentsil."

Lisaks on teada, et Nool on täna esinenud sellise konkreetse jutuga ühe teise spordimehe süüdistusele vastates:
"Ilmselt on ka sinul mõnikord olnud olukordi, kui peaksid olema samal ajal erinevates kohtades. Hääletamisest. Eelnevate päevade hääletused näitasid ära lõpliku tulemuse. Lisaks oli saalis liiga palju mittehääletajaid, kes kontrollisid olukorda, et seadus vastu võetaks."
Noo vat, püüa nüüd tuult väljalt!

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/erki-nool-selle-homopropaganda-voiks-nuud-paevakorrast-maha-votta-ja-eesti-elu-laheb-edasi?id=69914351

 
At 02:11, Anonymous Anonüümne said...

Kui see ei vasta tõele, et Noolel munad pihku võeti, siis on aserid eurooplased. Kuigi jah, keerukate skeemide kõrval jääb alati lihtne ja loogiline võimalus, et inimesed on lihtsalt lollid.

 
At 08:19, Anonymous Anonüümne said...

no kuulge,neile kõigile kes poolt hääletasid,puudusid või ei hääletanud,tuleks vikerkaarevärvides särk kohustuslikuks teha,nagu Hitler omal ajal juutidele kuusnurgad rinda pani ja neid ei tohiks Toompea ligi üldse lasta,nende nimed iga EEstlase postkasti enne valimisi panna.Nad müüsid meid väärastunud invaliididele maha,nagu 40-ndail stalinile.

 
At 09:40, Anonymous Anonüümne said...

Vot see viimane on tõesti hea idee: koostada enne valimisi leht 40 poolthääletaja nimega ja lasta need iga eestimaalase postkasti. See on tehtav ja ei ole ka ülemäära kallis, arvestades, mis on kaalul.

 
At 10:45, Anonymous Anonüümne said...

mitte 40,vaid 63 nimega.

 
At 11:12, Anonymous Anonüümne said...

Tuletan veelkord meelde: 101-38=63 saadikut. Vikerkaarevärvides särk on hea mõte ning lisaks nende 63 saadiku nimega.

Rein Valdmaa

 
At 11:26, Anonymous Anonüümne said...

Seda me teame, nagu 8:19 taaskord näitab, et eestlastest saab häid koonduslaagrivalvureid, aga ajaks veel seda Noole teemat. Asi oli praktiliselt otsustatud, saalis viibisid juhiseid [kelle juhiseid?] täitvad statistid, väidab Nool.
Mis suuri Euroopa kergejõustikuasju aga seal õlises, rikkas-räpases Bakuus aeti? Kergejõustiku alal pole teada suuri vaidlusi. Hääletamised on seal suuresti formaalsus.

 
At 11:41, Anonymous Anonüümne said...

Mis on ju karjuv vastuolu. Nool on salakaval? Lihtsalt loll? Või on tal pohhui? Või - kui uskuda ülalpool väidetut, et kolmandik maailma spordist on kuritegevuse valitsemise all, ei saanud Bakuu shodnjak-ile minemata jätta?
Kahjuks Eesti ajakirjandus ei täida oma ülesannet. Libisetakse pealispinnal, sündmuste ja arengute sügavamale kihti ei viitsita või ei osata tungida.

 
At 12:23, Anonymous Anonüümne said...

Mehed, ärge ajage pada, kui Noolel on ambitsioon spordi asju ajada rahvusvahelisel tasemel, siis kuidas oleks see võimalik, kui möliseks vaid homode ohtlikkusest. Ega sealne skeene noid jelenaisinbajevaid eriti ei salli, nagu te teate.

 
At 13:04, Anonymous Anonüümne said...

No, kergejõustiku asjade ajamisega rahvusvahelisel tasemel on ju Erich Teigamägi jmt võimekad organisaatorid. Noolele sobiks Riigikogu asemel mingi rahvuskangelaste panteon vms kogu. Seal ei peaks tööd tegema.

 
At 13:53, Anonymous Anonüümne said...

Mees, kes jätab oma kaasvõitlejad otsustaval hetkel nimetatakse teadagi kuidas.

 
At 16:50, Anonymous Anonüümne said...

Paistab siis välja kooruvat pilt, et Riigikogu andis rahvale etenduse. Tulemus oli ette planeeritud, reformierakonnale eraldati teatud arv negatiivseid hääli, need jaotati erakonna pomodele nagu Sven Sester, nagu vanal heal nõukogude ajal. Kas selline teater ei lähe aga kalliks maksma?

 
At 17:14, Anonymous Anonüümne said...

Nii see on. See seletab ka miks Riigikogus on palju professionaalseid näitlejaid. Vähemalt on meil üks teater, kes ei saa rahastuse üle kurta.

 
At 17:16, Anonymous Anonüümne said...

16:50, jah selline teater läheb kalliks maksma, väga kalliks. Pulleritsu nimekirjas (ingl. Pullerits' List) on 63 nime kirjas ja see ei ole lõplik. Tuleb väga valus kevad.

 
At 17:29, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits ja Varro Vooglaid tundub, et ei valda päriselt lobitöö kunsti. Tuleks ligi astuda, hõlmast kahmata ja küsida: "Oled spordimees?"

 
At 18:14, Anonymous Provokaator Kõps said...

Tuleb jah raske kevad. Palju jõudu eesti rahvale. Tuleb astuda ligi oma potentsiaalsetele sõprradele, haarata kuuereväärist ja rääkida sugereeriva häälega - we must chase them down to the Gates of Hell. And probably even further.
Kui sõber on tugev, vapper ja ustav, siis saab ta aru millest jutt.

 
At 18:27, Anonymous Anonüümne said...

Tahaks teada kes on PP parem ja vasak käsi. Igal juhimoodi mehel peaks ikka oma tagatuba ka olema.

 
At 18:53, Anonymous Anonüümne said...

Tugevad mehed on üksiklased. They never run with the pack. Nende teed ristuvad teistega ainult selleks, et võistelda.
Nõrkadele meestele seevastu on massi osaks olemine hädavajalik. Ellujäämise tingimus neile. Suures summas tunnevad nad end turvaliselt. Massimaratonidel tempomeistrite taga higises massis loksuda on nende modus vivendi.
Kuid rahvuse ja maa ohus olles peavad tugevad mehed oma üksiklused üle olema ja koonduma.

 
At 18:57, Anonymous Anonüümne said...

Õige, raskel ajal peab veel tihedamalt ümber oma liidri koonduma. Peab unustama pakis jooksmise häbi ja ühinema. Ainult nii seljatame reetliku mao.

 
At 22:00, Anonymous Karl-Geivald said...

Tere õhtust!
Täna, 11. oktoober, on muide ülemaailmne kapist väljatulemise päev. Ilmselt on ka siinse spordiblogi kaastööliste ja lugejate hulgas neid, kes väljatulekut juba kaua-kaua kaalunud. Täna on see päev!
Olge rõõmsad ja mõnusad ning tehke ikka "rongi" trennis!

 
At 22:06, Anonymous Anonüümne said...

Sõbrad, niisama ei saa midagi - tehakse ära. Tuleb domineerima hakata ja vastu survestama. Värdjaid tuleb kohelda värdjalikult.

 
At 22:24, Anonymous Anonüümne said...

Mäletan kui pp muretses, et kultuuriinimesed ei kipu sporti tegema. Juba siis tajusin huumorit - nagu küsinuks dr Mengele süütute silmadega, et kas teid ei huvitagi, kuidas inimene tagurpidi kokku käib? Sest pp moodi sporditegemine on tõepoolest kehalisest tegevusest saadud igakülgse naudingu antitees. Miks peaks kuluuriinimene tahtma ennast mõttelagedate numbrimaniakkidega siduda? Kui, siis tehakse vaikselt mõnuga sporti ja sellest ei hauguta teistele keskmisi kiirusi risuks silmadele. Ja nüüd on see homoteema nii mõnedki siin kommentaariumiski nii käredaks kütnud, et usutavasti virutatakse selle jääkvihaga kodustelegi mõni pauk silmade vahele. Rahunege maha. Avage tšakrad ja küll see viha ükskord kosmosesse lendub.
Või kui lihtsama vastupanu teed minna, siis läigatage see pp-le krae vahele, sest intervallhüpoksia kõrvale passib see EMS samasuguseks tobeduseks, mida haipida. Arvan järgmiseks sammuks trennimotivatsiooni tekitavate tablettide promomise - kuskil aasta aega tagasi oli sellest artikkel... Las pp uurib, kas tabletid on laborifaasist tootmisse ehk liikunud ja tehku lugu ära.

 
At 22:31, Anonymous Anonüümne said...

22:24 kui sulle ei meeldi siin blogis, siis mine jah tao oma kodustel lambid sisse. Jõudu tööle

 
At 22:36, Anonymous Anonüümne said...

Priit, räägi parem sellest, et kuidas Marieli kapist väljatulemist üle elad, kedagi ei huvita mingi Butterfly Absi teema.

 
At 22:36, Anonymous Anonüümne said...

Priit, räägi parem sellest, et kuidas Marieli kapist väljatulemist üle elad, kedagi ei huvita mingi Butterfly Absi teema.

 
At 22:36, Anonymous Anonüümne said...

Priit, räägi parem sellest, et kuidas Marieli kapist väljatulemist üle elad, kedagi ei huvita mingi Butterfly Absi teema.

 
At 22:44, Anonymous Anonüümne said...

Kuradi tolkam, saa aru, et valmis maailma pole olemas, toimub pidev kasvatamine, meeldetuletamine, kordamine ja nn. umbrohu hävitamine. Ükski normaalne tegelane ei lase koduümbrust võssa kasvada, kuigi võib vahest mida iganes juhtuda. Põhimõte peab olema ja enam-vähem õige. Sina viimane, ära peedista, küll sindki ussid söövad kunagi 2x2 maaalal ja parem olekski.

 
At 22:48, Anonymous Anonüümne said...

Kes neid homosid kiusanud on? Kujutavad vaid endale ette. See M Gregori litaania oli rüve - mõtleks vaid, tema juuresolekul on pedenalju tehtud! Kus tuli õrnuke välja. Printsess herneteral.

 
At 22:53, Anonymous Anonüümne said...

Märt Roosna kirjutab hästi.

 
At 23:00, Anonymous Anonüümne said...

Paistab, et tool Pahvi all kõigub. Pullerits take note.

 
At 23:01, Anonymous Anonüümne said...

:) ega ikka ei kirjuta. Sul ei õnnestunud ühendada ära. Kas sulle õpetati kodus karistamatuse tunnet? Kui midagi ei õpetatud, siis on mingi sinust savi. Naudi oma sado-maso suhtumist enda soolikate sees. Mul on seal sinu soolikate sees paar tuttavat selli, kes teevad asja ära, põhjalikult.

 
At 23:17, Anonymous Anonüümne said...

Roosna kirjutab ülimalt sitasti - mõnitab Nurmet. Kes on mingi Roosna Nurme kõrval?
Mehel ei ole häbi oma teooriat levitada - et homondus on inimkonna vähendamise katse. Isegi kui on, siis mis on Roosnal asja kottida teisi heteroinimesi sellise pasaga?
Uudmäe suhtes solvatakse vanusega.
Mis kuradi dotsent on Roosna et lubab meile armulikult et "elu läheb edasi, ärge jopskid heterod muretsege!"
Kui varem suhtusin pededesse neutraalselt, siis peale Roosna lugemist on tekkinud vihkamine. Oodake peded, kui jõud üle käib, siis annan peksa. Tänage selle eest Roosnat

 
At 23:31, Anonymous Anonüümne said...

23:17, sa oled luuser.

 
At 23:41, Anonymous Anonüümne said...

No-no, 23:17, ma tõmban regulaarselt lõuga, 10 seeriat korraga. Push-up teen ka, ostsin spetsiaalsed metallist käepidemed internetist. Nii, et võta veidi kraadi maha.

 
At 23:42, Anonymous Anonüümne said...

23.31
..ja võitja paneb taha, sest tal on kahjuks peenis, aga ma sulgesin tagaukse. Toksi aga.

 
At 23:46, Anonymous Anonüümne said...

Asi läheb segaseks, pedede eesmärk ongi kõiki alandada ja kannatama panna, seda tuleb meeles pidada, sest nendel on ainult muinn, nende elu sisu.

 
At 00:32, Anonymous Anonüümne said...

mehed, kes jooksevad üksinda:
-Pullerits
-Nurme
-Kristo Reinsalu

pakis jooksjad:
-dr Holden
-Keba

 
At 09:48, Anonymous Anonüümne said...

Mõtlen enda sees - kuidas tolereerida mittetolerantsust? Sest see vihkajate armee häälitseb ehk artikuleerib oma viha ju kõige kuuldavamalt. Ja tänapäeval loetakse tõeks seda arvamust, mis end teistele kõige häälekamalt peale surub. Sestap au ja kiitus Riigikogule, et seda enamuse türanniat kohitseti.
Pullerits modereerib Lembit Kauna kenasti välja, kuid oma pisikest vihkajate jüngerkonda, kes siin pideva peksuga ähvardavad, hoiab sitana pilpa peal. Loetakse inimeste nimesid üles ja ka Rein Valdmaa kiidab takka, et nagu Hitler juutidele kuusnurkade kandmise kohustas, peaks vikerkaarevärvi särgid tolerastidele sundustama. Püha rumalus! Tagasi põllu peale tööd rabama, mehed... Künnate ehk viha vagude vahele ja sünnib miskigi kasu sellest.

 
At 11:23, Anonymous Anonüümne said...

Jah, viha on tõesti palju, olen eelkirjutajaga täiesti nõus. Vaadake, kuidas kooseluseaduse läbisurujad on vihaga üle külvanud Varro Vooglaiu ja kogu SAPTK ning kõik need, kes ei ole nendega sama meelt. See viha külv, mis on tulnud kooseluseaduse pooldajate poolt, on niivõrd agressiivne, et kas te kujutate ette, et kui kooseluseaduse vastased oleks ka sellist viha külvanud, nagu näiteks too homost Frank Pealtnägijas, kes mõnitas isegi Vooglaiu last, või too Münchenis resideeriv näitleja, kellel lasti kaaskodaniku aadresil EEs pikalt-pikalt vihast ja vaenust nõretavat segast peksta, siis, mehed, kas kujutate ette, et teid ei oleks meedias selle eest tümaks tehtud. Oi, kuidas oleks! Aga kooseluseaduse pooldajad said kontrollimatult vihata ja mõnitada, nende seas viimasena Märt Roosna ÕL-st, ilma, et neil oleks midagi karta.
Jah, viha on külvatud hullu moodi. Ja viha külvajad ei ole kooseluseaduse vastased. Või soovib mõni noist siin tuua näite, kus VVooglaid on kellegi vastu viha külvanud, eh?

 
At 11:29, Blogger Priit Pullerits said...

Verbaalne ja moraalne võitlus on küll vajalik, aga ega te ole unustanud samal ajal ka füüsise turgutamist ja timmimist?

Laupäeval 40 km maanteel 1:16.23ga ehk keskmine kiirus 31,4 km/h.

Täna, pühapäeval 40 km maanteel 1:13.03ga ehk keskmine kiirus 32,85 km/h.

Mehed, vormis tuleb end hoida, et oleksite võitluseks sitked ja tugevad. Või te arvate, et igasugustest nn kaunis- ja ilushingedest on siin Eestis asja? Ärge ajage naerma! Meie kätes on Eesti tulevik.

 
At 11:33, Anonymous Anonüümne said...

09:48 nagu näha manipjuleerib, riivates poolkogemata ka põllumajandust.No kes meist ei käiks niigi juba põllul? Ja kas nüüd üks pervert pede tahab tulla mulle kündmist õpetama? Vastu hambaid saada talle meeldib,
kuna on maso, no mis sa teed sellisega?

Aga mine siia, siin su koht on:
http://sitablogi.blogspot.no/2007/11/morse-sitt.html?m=1

 
At 11:42, Anonymous Anonüümne said...

FBs levib Tallinnast võetud näide, kuidas homod juba ruulivad:

Näide elust: Sattusin eile Tallinnas ühele ühemehe teatrietendusele, mis toimus väikeses hubases saalis. Saali eesreas istus lilla kampsuniga ja vikerkaarevärvilise salliga noor mees. Kohe etenduse alguses alustas ta juttu oma naabriga kooseluseadusest. Jutt oli vali ja näitleja oli sunnitud lavalt teda mitu korda korrale kutsuma ning viimases hädas paluma tal sõna otseses mõttes oma juttu ukse taga jätkama. Selle peale söandas too pedenagla teatada "Mina siit küll ei liigu" ning jätkas juttu naabriga. Tuntud näitleja lahkus lavalt???!!!! Kujutate ette!!! Siis tuli grimmeerija ja teatas, et näidendis tuleb vaheaeg ( ette seda sel hetkel nähtud ju polnud). Igaljuhul lõppes asi sellega, et Hr. Vikerkaaresall peale seda pausi enam saali ei naasnud, kuna tal soovitati ülejäänud külastajate poolt seda mitte teha... Aitähh "Kooseluseaduse" vastuvõtjad, teeme siis juba päeva ka riiklikuks pühaks!

 
At 11:53, Anonymous Anonüümne said...

Kevadeni vaid jõutrenn - värskes õhus raske raud ja võimlemine. Heaga enam ei saa.

 
At 12:01, Anonymous Anonüümne said...

Aga Priit mida ütled Roosna artikli kohta? Sinult kui absoluutselt žurnalistika autoriteedilt ootaks väikestki seisukohavõttu. Kasvõi puhtalt tehnilises plaanis.
Roosna kui sulepeaga leiba teeniv seltsimees oleks saanud kirjutada peene lookese millele oleks meil, töörahva esindajatel olnud raske vastu vaielda. Välja tuli aga rohmakas kirvetöö. Alustame pealkirjast "Paljud profisportlased on kuulutanud homodele püha ristisõja".
Paljudest suutis Roosna välja kakida vaid kolm sportlast, kellest 2 juba ammu erus. Nool puges lõpuks hoopis põõsasse. Uudmäed isegi ei teadnud. Ju on kuskil feisbuukis midagi vaikselt kobisenud. Nurme poole loobitakse õige kõvasti sitta. Mees seisis vaikselt väga viisaka plakatiga. Oma blogis kirjutas tagasihoidlikult homoseaduste kahjulikkusest religiooni vaatevinklist lähtudes. Väga vaoshoitud ja tagasihoidlik oli kogu tekst. Roosna aga lajatab " ... võttes sotsiaalmeedias korduvalt sel teemal kategooriliselt sõna".

Nii mõnigi profisportlane võiks nüüd küsida et kas selle ülbe pealkirjaga mõeldakse teda ka? Kanter näiteks. Aga kus sa sellega, Kanter meil ju tuntud ümmarguse ja poliitkorrektse jutu ajaja. Ei julge argade eestlaste seast keegi piiksu teha kui juba välismaa onud asjale oma dabroo andnud. Ole parem vait ja oota paremaid aegu, sest kui mingi Kunnuse või Lobjaka moodi filosofiline zonglöörija sulle turja kargab ...

Kusjuures, antud juhul on trumbid "meie" poolel. Need profisportlased pole rünnanud homosid, vaid homoseadust. Vaks vahet.

 
At 12:04, Anonymous Anonüümne said...

Rein Valdmaa ei kutsu kedagi vihkama, vaid pöörab tähelepanu sellele, et rahva enamuse tahte eirajad oleksid avalikult nähtaval ja ei laseks end unustada. Särgid hoiaksid neid hästi pildil.
Peale selle ei karda Rein Valdmaa oma nime all esineda.


Rein Valdmaa

 
At 12:08, Blogger Priit Pullerits said...

12:01, sellest kõigest olen ma kutsutud rääkima homme, esmaspäeval kella 13-ks Kuku raadiosse. Seal on teemaks meedia tegevuse lahkamine kooseluseaduse kajastamisel. Praegu kogun ja analüüsin selleks materjali.

 
At 12:10, Anonymous Anonüümne said...

Olstad-Gatlin: kõik muidugi on kuulnud? Kuidas sprindimaailma Andrus Veerpalu noort idealisti paika paneb? Kui 1/4 või isegi pool spordist on kuritegeliku maailma juhtimise all, siis suusatamine, jalgpall, kergejõustik on kindlasti nende alade hulgas, kus see protsent küünib paljudes riikides 100-ni.
Märt Roosma - kes valdab kirjutamist väga hästi, siinsed kobisejad hoidku suu kinni - seetõttu eksib, kui kirjutab, et Tiidrek Nurme on suhted kuritegeliku maailmaga katkestanud. Ei, Nurme ei ole suhteid kuritegeliku maailmaga katkestanud. Sest ei ole teist maailma, kus jooksmist saaks professionaalsel tasemel harrastada. Milles Roosma ei eksi, on et Nurme on hea südamega ega saab täpselt aru, mille eest või mille vastu ta Toompeale plakatiga meelt avaldama läks.

 
At 12:30, Anonymous Anonüümne said...

No las see Märt Roosmaa siis kirjutab "väga hästi", miks see peaks kedagi kottima nagu? Juba 5ndat korda siis upitatakse teda, ah? Miks?

 
At 12:36, Anonymous Anonüümne said...

Ja kes need teised eneserahuldajad on, kes sinna Kuku saatesse lähevad?
Viimast võtma. Sest homovärk on kindel värk - klikke tuleb nagu mühinal.
Võib rahul olla.

 
At 13:17, Anonymous Bontš-Brujevitš said...

Väga hea näide selle teatrietenduse kohta. Okupatsioon mõjub inimestele veel aastakümneid hiljemgi. Araks tallatud meie inimesed. Miks pidi grimeerija lavale tulema? Kas pealtvaatajate seas ei leidunud julget meest/naist kes oleks poisilontu paika pannud? eks muidugi kas uus okupatsioon, mis on elektroonilisi abivahendeid arvestates juba päriselt totalitaarne. Kes julgeks haige poliitkorrektsuse vastu minna? Mitte keegi. Kõigil pere ja lapsed toita.
Julge R Valdmaa pannakse ka varsti "laulu sisse". Kas leiduks Roosnale vastukaal? Sujuva sulega Andrus Nilk? Vaevalt, pereinimesena ei saa ta riskida. Peab olema vait kui sukk ja kirjutama väga "ümmarguselt" et ükski haige enesehinnanguga M Gregor ei saaks nurgast kinni võtta. Roosna saab aga edasi ülbitseda. Siiamaani oleme jõudnud.

 
At 13:29, Anonymous Anonüümne said...

Kas leidub jooksuringkondadest mehi, kes T Nurme kaitseks välja astuks? Sest Nurmele kallati ikka tõsiselt solki kaela? Mille eest? Et seisis RK-d üleskutsuva loosungiga platsil. Nurme pole ka suvaline nimetu peeter. Siin oleks nüüd hea võimalus ajakirjanikunokule kambakas teha. Nii profülaktika mõttes. Et selline sigadus rohkem ei korduks.
Ei saa mitte vaiki olla. Või saab?
Lemberg Sellik Tarm Pirksaar Randma? Autoriteetseid jooksuinimesi küll kes Nurme kaitseks häält võiks teha

 
At 13:34, Anonymous Anonüümne said...

Tundub, et Postimehes oleks aeg teha kaadrimuudatusi. Keskealisi valgeid heteromehi on liiga palju hierarhia ülemistele pulkadel. M Gregori seadmine Pahvi ja Martinsoni ülemuseks aitaks toimetuse tööd tänapäevastada ja tõstaks väljaande mainet noore, euroopalikele demokraatlikele väärtustele orienteeritud community silmis.

 
At 13:42, Anonymous Anonüümne said...

"Täppsportlane Kaarel Piip"
Jooksuportaali toimetusearvutisse oleks vaja sellist seadist, mis piip teeks. Iga kord, kui suur- ja väiketähed sassis. Treening(u)partner on õnneks ära parandatud. Kui sellisel seadeldisel veel stampväljendite äratundmisvõime ka oleks.. no siis oleks Jooksuportaali toimetuses pidev sireen lahti.

 
At 13:51, Anonymous Anonüümne said...

Kas oleks väga patune mõte THI kohtusse kaevata, EV põhiseaduse eiramise pärast?

 
At 13:56, Anonymous vana Gren said...

hea et JP meelde tuletasid. Mis silma jäi kord oli lause sees " .... jooksis Eestlane Arutyunyan ..." , õnneks enamikul juhtudel ikka rahvuste nimed korrektse algustähega. Siis veel Spartalane Kaisa Kukk,
oh lapsepõlve muretud mängud

 
At 14:13, Anonymous Karvajalg Harku Vallast said...

Kui nüüd vaadata, kes on need pedeideoloogia suured toetajad, siis näitlejad,kokad,lauljad,dj/diskorid, moe inimesed, riigikoguliikmed, juuksurid jne. Kõik sellised tillu-lillu ametid. Sooäär, Mets, Kose jne kas nendest oleks häda korral Eesti riigi kaitsjat? Vaevalt küll. Ühesõnaga jälk värk ja suure pettumuse on see kogu värk mulle valmistanud.

 
At 15:19, Anonymous Anonüümne said...

Härra Valdmaa, olen siin blogis mitu korda oma nime all juba esinenud, aga sellel oli kummaline paradoks - keegi ei pidanud vajalikuks diskuteerida. Võib-olla võtsin sellega võimaluse mind vikerkaarevärviliseks nõrgukeseks tituleerida ja sellelt pinnalt mehiseid matse jagada, ei tea. Nüüd toimus mingi animaalne reageerimine, aga see polnud, mida tahtsin.

Aga las see olla. Märt Roosna kirjutis on hea, ehkki Nurme osas oleks kasuks tulnud isiklikult temaga sel teemal vestelda, mul nt õnnestus seda teha. Paljud asjad oleksid selgeks saanud. Kui ma ennist ütlesin, et paljud siin ei küündi Nurmeni, siis samavõrd võiks öelda, et ei küündi Varroni. Sest vaadates nt Kolmeraudset, esinesid Jüristo ja Vooglaid seal üsna võrdsete partneritena ja see oli diskussioon, mis võimaldanuks vaatajatel vastaspoole seisukohtadest sotti saada. Mitte üksnes pasundada oma tõde, mis liiatigi on tekkinud mingite käibearusaamade pinnalt. Sapere aude, inimesed.

Antud juhul on tegemist situatsiooniga, kus on rahva enamuse tahteväljenduse ja vähemuse kaitse konflikt. Ja nagu on räägitud, tuleks demokraatlikus ühiskonnas tagada vähemuste kaitse, mitte üksnes alluda enamuse survele. Enamus võib olla väga aldis põletama nõidu, või kiitma heaks surmanuhtlus (mis on kohasem näide Eesti kontekstis). Kui konformistid elaksid omaette saarel, võivad nad üksteisele kehtestada neid regulatsioone, mis pähe tulevad. Paraku on sellist homogeenset massi raske lokaliseerida ja ühte kimpu siduda. Seepärast tuleks kuidagi koos hakkama saada nõnda, et teistest eristuvad ei peaks ignorantide all kannatama.

 
At 15:49, Anonymous Anonüümne said...

Just nimelt, selleks, et võitluseks valmis olla tuleb kõigepealt uuendada varustust. Homme jõuab kohale minu uus maanteratas Look. Priit värise.


Teet

 
At 16:08, Anonymous Anonüümne said...

Miks sa Teet nii mõttetu mees oled?

 
At 16:48, Anonymous Anonüümne said...

15:19 jah päris humanistlik jutt sul, kuid millega see vähemuste kaitse lõpeb, seda me veel ei tea. Aimata aga võib, kuskil levitati Massachusetsi kui esimese USA pedeosariigi videot. Vähemusest sai kiiresti enamust terroriseeriv fenomen. Homod tundsid ennast kaitstuna ja asusid innukalt hetero elanikkonda kiusama. Kas meil siin Eestis lintšitakse pedesid? Ei tea, pole kuulnud. Täna aga, pärast Vooglaiu pere ähvardamist võib juhtuda mida iganes. Mina, hetero käin üksi pimedal tänaval. Peded teevad seda hulgakesi. Kes on siis kellele oht? Mina kui "teistsugune" võin kergesti ohvriks langeda.
Kangesti ulgumise ja hammaste kiristamise moodi see pedede hädakisa on. Et Kübar ja Vooglaid olid võrdsed? Ega ikka ei ole küll. Postimehe arvamusportaalist :
Kõige selle tulemi heaks näiteks võiks tuua Risto Kübara avaldatud kirjatükki. Inimene on omadega täiesti sassis ja ilmselgelt vajaks meditsiinilist abi, aga kuna tema häda pole haigus, siis teda mitte keegi ei ravi.

 
At 17:01, Anonymous Anonüümne said...

Roosna lugu vajaks kindlasti Kukus äramärkimist. Mees on propa tuhinas jõudnud kirgastumiseni:
[...] maailma rahvaarv on 15 aastaga kasvanud miljardi võrra. Et sellise kasvu jätkudes kummitavad meid kõikvõimalikud ressursipuudused. Et järsku on see hoopis osa looduse suurest plaanist – optimeerida homoseksuaalsuse abil inimkonna suurust?[...]
Paskvilli peab ikka oskama kah kirjutada, mingi uudne faktikenegi võiks laimu ja ulme hulgas leiduda. Kokkuvõtteks: sobib oivaliselt jalkaajakirjanikuks.

 
At 17:10, Anonymous Anonüümne said...

Huvitav küll, Mukunga elab meil siin aprillist oktoobrini ja on ikka veel tutvustatav kui "Tiidrek Nurme keenialasest treeningupartner". Kuidas me nii väheadapteeruvad oleme? Mees peaks juba ammu nime "meie Ibra" kandma.

 
At 17:30, Anonymous Anonüümne said...

Kas Roosna on omasooihar? Ma nagu esiti imestasin et kuidas üks heteromees nii tuldpurskava kraaksatuse valmis trükkis. Aga sel juhul oleks isegi mõistetav.

 
At 17:33, Blogger Priit Pullerits said...

16:48, kirjutate, et "kuskil levitati Massachusetsi kui esimese USA pedeosariigi videot".

See video on levinud täna nagu kulutuli:
http://www.tv7.ee/vod/player/?program=40301

 
At 17:35, Anonymous Anonüümne said...

"Keenialasest treeningupartner" on häbimärk meie maksusüsteemile, aga veel enam märk, et Eesti ühiskond ei ole valmis immigratsioonist avameelselt, ilma kompleksideta rääkima. Nurme ja Eesti valitsus, meedia ja üldsus peaksid immigratsiooniküsimuses "kapist välja tulema". Ratsutatakse russofoobial ja Läänemaailma pikalt vedu võtval sõjakäigul Venemaa vastu. Eesti rahvaarv aga kahaneb, haridussüsteem läheneb olemuselt debiilikute toimetulemissüsteemile ja parimad tööjõulised inimesed lahkuvad välismaale. Aega ei ole palju jäänud.

 
At 17:36, Anonymous Anonüümne said...

Noored edukad keeleoskajad mehed kes te siin kommiumis olete. Tehke resümee. Mida see prillidega onkel seal seletab? Kas ta paneb seal kellelegi verbaalselt molli?

 
At 17:52, Anonymous Anonüümne said...

Aga kust me teame? Järsku on asi joonde aetud nagu vanal preisimaal kombeks, vaid jooksuportaali viplala ei tea asjast ööd ega mütsi?
Miks on Eesti keenialasel seljas Belgia koondise ametlik dress? On ta hoopis belgialane? või flaamlane ema poolt ja urkuss isa poolt? Miks teda siis keenialaseks sõimatakse?

 
At 17:55, Anonymous Anonüümne said...

Priit, ja selline on sinu research homse kohtumise tarvis?? Internetist võib leida igasugust bullshitti, ei pea seda kommentaariumi risustama

 
At 18:30, Anonymous Anonüümne said...

Aidake vanainimest, mitte ei saa pihta, kas peab olema homode, selle kooseluseaduse või siis nende vastu, kes kooseluseaduse poolt on? Või peaks kõigile molli andma?

 
At 18:36, Anonymous Anonüümne said...

16:08 aga minu meelest oled hoopis sina mõttetu. Täiesti lootusetu mõttetus. Sootu, sest isegi sugu pole võimalik su anonüümsest argpükslikust kommentaarist tuvastada.

Teet

 
At 18:43, Anonymous Anonüümne said...

Siin kommentaariumis kommenteerivad põhiliselt keskeakriisis mehed, kes on viiteajaga aru saamas, et see maailm, kus nemad tahaksid elada (pedenaljade, old boy's networki, kultuurivaenulikkuse, et cetera maailm) on kadumas. Tunnistan, et tunnen kerget kahjurõõmu.

 
At 18:49, Anonymous Anonüümne said...

Teet,
ära tee neist anonüümsetest dolojoobist välja. [Oleks reaalis, annaks kohe molli.]
Õnnitlused uue ratta puhul! Look on hea ratas.

 
At 18:59, Anonymous Anonüümne said...

Eesti klassikalist ütlust tead, 18:43? "Ära ülba, neeger!"
Seega, ära ka kahjurõõmutse, neeger, sest kui kaob meie maailm, kaob ka Eesti, sest sinusugustest lödipükstest ja sinisilmsetest nn uusmeestest pole ju mehi, et Eestit kaitstagi. Putin korra midagi ütleb, jooksete kitule (ei tea küll, kelle juurde?), nagu keegi "rahvaesindaja" palling hiljuti, et appi-appi, Priit ähvardas, kuigi mitte keegi mõistlik inimene ei ole tuvastanud mingit ähvardust kusagil.
Nii et jäta meelde eesti rahva ütlus, 18:43, ja ütle oma pehmovendadele edasi: ära ülba, neeger!

 
At 19:07, Anonymous Anonüümne said...

Õige jutt, 18:59. Ülbamisega siinses seltskonnas kaugele ei jõua.

 
At 19:23, Anonymous Anonüümne said...

Jagan 18:43 seisukohta. Aga siin blogi kommentaariumis ei ole mõtet seda juttu edasi arendada, selleks on õigemad kohad.

 
At 19:47, Anonymous Anonüümne said...

Kes videot ei viitsi vaadata siis koduleht on siin www.massresistance.org

 
At 19:52, Anonymous Anonüümne said...

Just, kümnesse paned, 19:23, lödipükste ja pehmo- ja muude pe**-vendade koht ei ole tõesti siin!

 
At 21:22, Anonymous Anonüümne said...

Osad räägivad, et oli, mis oli. Paraku selle seaduse puhul saab rääkida ainult sellest, et on, ja mis tuleb...

 
At 21:47, Anonymous Anonüümne said...

21.22 väga õige tähelepanek. olid kunagi masinalõhkujad, autovastased. kas maailm on halvemaks saanud, et täna, ligi 60 aastat hiljem tohivad ka neegrid usas koos valgetega ühes restoranis süüa? klassikuid tsiteerides keedab ajalugu seebiks kõik need, kes talle vastu hakkavad. punkt.

 
At 22:00, Anonymous Anonüümne said...

See "siiras" tunne, millest Imbi rääkis puldis, võib olla ehtne surmaigatsus, et tahaks reaalselt seda surma puudutada elik taevasse pääseda. Loomulikult võib seda ka tõlgendada ühiskonna tuimusele vastureaksioonina, peegeldusena. Nüüd mis on probleem? Minu jaoks on probleem, et nad ise üritavad laineharjal jätkata, moodustades kambad - nad ei muutu traditsiooniliseks eestlaseks põllu veeres, ei, ikka šhõumaailmas soovivad vedeleda. Ehk puhas parasiitlus. Eesti sai niisis äsja "ebola" nakkuse. Nagu teada on, sellele veel ravi pole leitud, ainult süveneb.
Meil oleks ka pidanud viima põhiseadusesse aegsasti muudatuse, et abielu eksisteerib ainult mehe-naise vahel.

 
At 00:41, Anonymous Anonüümne said...

Ebola paistab mõnedki suured geopoliitilised plaanid mõneks ajaks kalevi alla lükkama.
Eestis peaks aga ehk mõtlema kas see Eesti-Keenia vahet süstimine on ikka õige värk.

 
At 01:26, Anonymous Anonüümne said...

Riiklik Komöödia- ja Absurditeater "Riigikogu".
Suur trupp, väljakujunenud repertuaar.
Ainult maailma suurimad, nagu Bolshoi ja NY City Ballet saavad endale lubada 100-liikmelisi truppe.

 
At 08:48, Anonymous Anonüümne said...

Eesti Vabariigi nimeline Riiklik Komöödia- ja Absurditeater "Riigikogu".
a.k.a Toompea teater.
Menuetendus "Kooseluseadus"
3 vaatuses.
Lavastaja konsultant,
külalisena: N.Holtby (UK)
Osades:...

 
At 09:46, Anonymous Anonüümne said...

08:48 väga eluline tükk jah,
ning Holtby oli väga agressiivne lavastaja
THI ja teised arvamusliidrid on minevikus tihti jutlustanud võõrandumisest. Kas saab olla suuremat tõuget oma riigist ja ühiskonnast võõrandumises kui väljamaalt orkestreeritud häbematud seadused?

 
At 09:48, Anonymous Anonüümne said...

Käsi haarab juba õhus kujuteldavat mõõdapidet.

 
At 09:49, Anonymous Anonüümne said...

Nii mehed, ajal kui PP promob kõvamehe imagot, suruvad naised, keda on meeste tähelepanu ja hoole alt välja jäetud ning kes ei ole nõus vaatama pärast trenni märjukest kulistavat polti, läbi homo ja lesbi seaduse mis peaks neil võimaldama üksikema saatust oma sõbrannaga jagada. See on asja sisu. Krt Priidul on omal selline info oma otsese järglase näol olemas, aga ajakirjaniku EQ ei võimalda tal seda sealt välja kaevata kartes oma pereprobleeme avalikuks tuua. Tunnen kaasa. Vot sihuke jama mehed. Naistele ei paku sihukesed spordimehed pinget. Asi on nadi. Muidugi Hiiumaa ja Saaremaa naised on ajast aega üheskoos lapsi kasvatanud, kuna kõvad mehed olid merel. Nüüd tahetakse samalaadne meesteta elukorraldus koos lapse kasvatamise õigusega seadustada. Elu on hukas.

 
At 10:03, Anonymous Alfie, the Starman said...

09:49 aga sa loe vana testamenti
seal on kirjas et mees sugu kui üleliigne sureb varsti välja. Te mõelge ise, mees on ju välimuselt kandiline, lisaks röhitseb ja on muidu kasimatu. Ning mis kõige hullem, perse on karvane! No mõelge nüüd ise kõvade kõhulihastega alfernoomilised isased - kuhu see kõlbab? Karvane perse!

 
At 10:03, Anonymous Anonüümne said...

Vanasõna-rahvatarkus:
Asi see pedel muimm maha kaksata pole, aga vaat', naisel juba vuiitu täis ei topi.

 
At 10:27, Blogger Priit Pullerits said...

Täna, esmaspäeval kell 13 olen siis Kuku raadios, kus kommenteerin kooseluseaduse debatti Eesti meedias.

 
At 10:38, Anonymous Anonüümne said...

10.03 eksib rängalt. Igaüks, kes kirjutab veebibrauseri aadressireale piibel.net ja kasutab selle otsingumootorit, võib veenduda, et piiblis puudub sõna "karvane", rääkimata sõnast "perse", hoopis rääkimata väljendist "karvane perse". Ainus karvadega seotud lõik on aga "Kiituslaulust Jumala võidust" ja see kõlab järgmiselt:

Ps 68:22 Aga Jumal peksab puruks oma vaenlaste pea ja nende karvase pealae, kes oma süütegudes kõnnivad.

Vot nii. Järelikult on parem olla kiilakas. Kiilakad kestvussportlased on jumala viha vastu immuunsed.

 
At 10:53, Anonymous Anonüümne said...

Härra Pohlak on ka kõva spordimees aga tema pealagi läheb aina karvasemaks kui teistel kiilamaks. Mis on Aiku fenomen? On ta lihtsalt ülimees teistega võrreldes?

 
At 10:57, Anonymous Anonüümne said...

Jõudu sulle Priit sinna Kuku raadiosse. Pea meeles et me seisame sinu selja taga nagu ustavad prantslased, poolakad, austerlased, kataluunid ja reetlikud italiaanod suure juhi Napoljooni selja taga

 
At 11:01, Anonymous Kostja said...

Herr Pohlak on üksik hunt lambanahas nii kaudses kui otseses vaates.
Mr Pohlak is a man who never run with the pack. Never.

 
At 11:14, Anonymous Anonüümne said...

10:38 ajab pada. Piibel kubiseb karvadest alates kitse ja lõpetades kubemekarvadega. Vot.

Aga homode persevärk pannakse väga selgelt paika -
2Mak 9:2 Sest ta oli tunginud Perse polise-nimelisse linna, tahtes templit riisuda ja linna enesele allutada. See oli põhjuseks, et ründav sõjariistus rahvahulk ajas ta põgenema. Nõnda siis juhtus, et Antiohhos aeti linna elanike poolt põgenema ja ta pidi häbiga tagasi tulema.

 
At 11:18, Anonymous Anonüümne said...

Tundub, et seda pedetralli juhitakse otse Pulleritsu kodust ja siin Pullerits teeb nägu, et ta võitleb vastu. False flag operatsioon.

Eile oli siin selle kohta paar postitust ka, täna muidugi kadunud need!

 
At 11:20, Anonymous Anonüümne said...

Lastekasvatamisega on tõesti Priit läbi põrunud. Istu. 1. Ränirähn.

 
At 11:41, Anonymous Anonüümne said...

ärge sõbrad laulge tühja, see ei aita, koonduge nagu need piidriarmastajad selles listis

 
At 11:52, Anonymous Anonüümne said...

Neinar ei ole süüdi

 
At 11:53, Anonymous Anonüümne said...

Egdar peab jädkama!

 
At 12:27, Anonymous Anonüümne said...

11:41

Kutsud Priidu tütart piidriarmastajakss, ah?

Tahad Priiduga isiklikku arenguvestlust saada?

Priit on siin korduvalt öelnud, et lööb ära need, kes julgevad ta lähedaste vastu sõna võtta.

Mine häbene nurgas.

Idioot.

Dolbajoob lödipüks.

Proovi seda Priidule näkku öelda.

Märg plekk jääb järgi.

 
At 12:31, Anonymous Anonüümne said...

Pehme, pehme on Priit. Kogu selle skandaali juures peaks Priit oma tütrest lahti ütlema. Vot see oleks pomm ja eeskuju, et siinseid mehi koondada! Näitame üles nulltolerantsi! Võiduka lõpuni, mehed!

 
At 12:43, Blogger Priit Pullerits said...

Ma saan aru, mehed, et te olete võitlusänksi täis, aga selle kõige juures, palun, võiks siiski väärikust ja teineteisest lugupidamist säilitada. Isiklikuks minek ei kuulu kunagi hea ja tsiviliseeritud tooni juurde.

 
At 12:58, Anonymous Anonüümne said...

Vaata Priit, taust on oluline. Kui taust on nigel siis ei sobi inimene lippuriks.

 
At 13:07, Anonymous Definiitu said...

Priit sobib lippuriks, kapteniks ja esimeheks väga hästi.

 
At 13:07, Anonymous Anonüümne said...

Priidu hääl on kuulda

 
At 13:10, Anonymous Anonüümne said...

Priit räägib statistikast

 
At 13:12, Anonymous Anonüümne said...

Keegi toimetaja pedepooldaja Madis keeldus avaldamast pedeseaduse oponentide kirju.

 
At 13:14, Anonymous Anonüümne said...

Mis selle Madise teine nimi on?

 
At 13:16, Anonymous Anonüümne said...

reklaamipaus, ja jutt on keerelnud toimetajate selektiivsuse teemal. Sihukese jamaga pole mõtet inimestel kuulamiseks aega pühendada.

 
At 13:17, Anonymous Anonüümne said...

Mida see Risto Kübar siis lõppudelõpuks tahab, kui isegi *ersebuss talle ei kõlba. Kas tahab seda teha kirikutorni tipus?

 
At 13:23, Anonymous Anonüümne said...

Priit passis, Madis ütles, et pededel on õigus.

 
At 13:27, Anonymous Kenny-Marcus said...

Rabajooks
2002.a. ja hiljem sündinud poisid:
1. Tony Ats Tamm 24.34;
2. David Heeney 25.30;
3. Eric Hermaküla 25.56.

 
At 13:27, Anonymous Anonüümne said...

Kahjuks Pullerits ei saanus asjast aru. Ei kao see teema nädalaga ära, kusjuures jäme ots võimuga on nüüd pedede käes.

 
At 13:35, Anonymous Anonüümne said...

Madis Vaikmaa

 
At 13:38, Anonymous Anonüümne said...

Pedepooldajad stuudios demagoogitsevad. Ai nende meelest oleks seadus vastu võetud ka ilma meedia pressinguta. Loomulikult oleks. "Liitlased" ootasid ju pikisimi poolt hääletust. "Sõpru" ei saa ju alt vedada.

 
At 13:43, Anonymous Anonüümne said...

Priit avaldab oma tundeid kuidas on olla ajakirjanduse peksupoisina olla valesüüdistuste laviini all. Puht ajakirjanduslik siseasi. Kukus ei osata saateid teha. blää blää. Räägitakse objektiivse ajakirjanudse skaalast...ei midagi pedeseadusest peale selle, et see oleks selles näitemängus igaljuhul vastuvõetud.

 
At 13:45, Anonymous Anonüümne said...

Resümee on, et ajakirjandus on võimu sülekoer. Seega ei sobi ajakirjanikud lippuriteks vaid kroonikuteks.

 
At 13:46, Anonymous Anonüümne said...

See teema kaoks hägusse siis kui poleks teema meeldetuletajaid, eriti enne valimisi, aga need on meil seekord õnneks olemas.

13:27, eksid, jäme ots on selles küsimuses siiski jätkuvalt rahva käes ja rahval on märtsis kasutamiseks veel järel tugev instrument, millest valimindmehed oi kuidas hoolivad.
Samasooliste kooseluseadusega pole veel midagi otsustatud, praktiliselt kõik sõltub valimistulemusest.

 
At 13:56, Anonymous Anonüümne said...

Madis tembeldas kõik seaduse vastased usklikeks. Ja järelikult on seaduse pooldajad ateistid.

 
At 13:57, Anonymous Anonüümne said...

Madis Vaikmaa läks jumala leili, ilmselt läks tal ka kõvaks püksis

 
At 14:00, Anonymous Anonüümne said...

Saates loodetakse, et pedeseadus vähendab diskrimneerimist sh spordis. Ohjah õhuvõnked ja igav mull. Priit oleks võinud enda sammude õigustamise asemel ikka heteroseksuaalsust tunnistada pedendusest ülemaks. Ei ole tast lippurit, ei ole. Mõned demagoogia koolitused ja ehk kevadeks saab ta normaalsesse vormi?

 
At 14:07, Anonymous Anonüümne said...

Sport ei ole inimõigus. Kui oled pede ja konkurentsivõimeline, ei diskrimineeri sind keegi. Kui seal diskr, siis ei oleks ju pedesid spordis? Järelikult ei diskr sind keegi.

 
At 14:08, Anonymous Anonüümne said...

12:43

Priit, see kõlab sul nagu pedemulana, neil samad ideed. Liiga pehme oled... võta konkreetne, karm suund. Praegu oled pehmo ja tuulelipp. Ise käid raadios mehi koondamas ja laseb samal ajal kodus pedendust juhtida?

 
At 14:15, Anonymous Anonüümne said...

Priit oli raadios liiga sõbralik, ei saa nende pedekiimlejatega (Vaikmaa) sõber olla

 
At 14:22, Anonymous Anonüümne said...

Priidus oleks pidanud olema rohkem sitkust, rohkem vaprust, rohkem puutinit. Praegu oli liiga kokkuleppeid otsiv.

 
At 14:23, Anonymous Anonüümne said...

...väärikas oli, rahulik oli, ei läinud leili, rääkis faktipõhiselt, tõmbas vastastel avalikult mitmel korral vaiba jalge alt ära.

 
At 14:27, Anonymous Pluck said...

Ma oleks oodanud verbaalset molliandmist, aga noh, kui vaiba alt ära tõmbas, siis sobis see ka. No let it be.

 
At 14:38, Anonymous Anonüümne said...

Ega ei anna enam tugevasti kellelegi vastata, selle seaduse olemus on niisugune, et see teeb igast mehest 1% pede. See ongi hetero jaoks ka alandav seadus.

 
At 14:46, Anonymous Anonüümne said...

Esimene vaip oli tahliku provokatsiooni otsa komistamine mis käsitles riigikogu ähvardamist. Visati mõnus kont hambu, mille jahumise lõpptulemus oli kõigli näitlejatel ette teada. Järgmine vaip oli, et kõik homoseaduse vastased ei ole usklikud. Ähh, Madiselt puhas puutinlik provokatiivne rünnak, mida Priit asus hoopis eestlaslikult tagasi jaurama. Ühtegi silti Madisele ei tulnud. Õige lippur oleks iga valesildistamise katse eest kohe kolm mõjusat silti vastu pannud. ehh .. nõrk.

 
At 14:53, Anonymous Anonüümne said...

Vastupidi, Priit näitas, et isegi kui vastane kasutab alatuid võtteid, tuleb jääda spordimehelikult väärikaks, mitte laskuda vastase ebaausate võtete tasemele. Ja loomulikult vastasele tema sigadust nina peale hõõruda, mida Priit tegi üsnagi hästi, nii et kujutan ette, et vastastel oli tegelikult vägagi piinlik.

 
At 15:00, Anonymous Anonüümne said...

MAdisel küll piinlik ei ole, tema on ju võimurite sülekoer. Ühelgi klähvival penil pole piinlik. Peremehel võib piinlik olla aga seda ainult juhul, kui on olemas miski klähvimise vastane seadus. Lisaks ujus kogu teema ajakirjandulikus tagatoas ja teema kohta räägiti napilt st mitte midagi. Veeretati tunnike õhtu poole ja seejärel järgmine mull mull otsa. Kuskil oli reklaam, et Kuku on mõtlevale inimesele. Kuulasin seda jama üle mitme aasta ja pean tunnistama, et tegu on raadioga mõtetule inimesele. Vot saite nüüd pihta kuidas tuleb oponenti peetida. Silt ette ja molli ning alles siis oma provokatiivne joru kohe otsa, et teisel pole aega su silti töötlema hakatagi kuid juba on see talle külge jäänud.

 
At 15:55, Anonymous Anonüümne said...

Priit pani pededele ära. Olen väga rahul

 
At 16:03, Anonymous Anonüümne said...

priit võiks televiisuris oma tütre vastu väidelda, vot see oleks sajandi väitlus! duell. suure tähega Duell!

 
At 16:05, Anonymous Anonüümne said...

Priit meie brigaadi kindraliks ja kõik pehmod saavad tunda mis karmidele meestele ei meeldi

 
At 16:19, Anonymous Anonüümne said...

Kurat, mehed, tunne on selline nagu peale puhast tõugu leonbergeri ostu ühelt vahvalt sõdurilt...

 
At 16:29, Anonymous Anonüümne said...

Kurat mehed ärge laske moraalil langeda. Pumbake verd rindkeres ringi ja valmistuge kevadiseks lahinguks. Vanemleitnant Krass, PP eraarmee

 
At 16:48, Anonymous Anonüümne said...

ole hooleta, valmistume. Iga päev pumpan peetrit. Lihas treenub.

 
At 17:19, Blogger Priit Pullerits said...

Väike insaid-info: homme koonduvad kõik Tartu mehed! Ühes ootamatud vallas toimub oluline nihe ning siis on näiteks isegi nii suusatajad kui jooksjad kui kogunisti koerasitutajad kahe pealinna kuti vastu nagu üks mehine vägi ühiselt ühel pool rindejoont. Pange end homme võitluseks valmis! Siis läheb andmiseks. Ja arvestage: kes meie poolt ei ole, on meie vastu!

 
At 17:50, Anonymous Anonüümne said...

Väga õige, Priit! Kas meie vastanane Piibe ka tuleb?!

 
At 18:38, Anonymous Anonüümne said...

Pärast kohtumist Mister Putiniga on meil kõigil väga palju kahetsust fakti üle et siia idapoolkerale sünnitud sai.

 
At 19:12, Anonymous Valter, 34a said...

Olen küll Tallinna mees, aga mul on tublid musklid ja asuksin meeleldi Tartu meeste poolele. Sest nemad ajavad mitte euro, vaid Eesti asja. Kui härrased lubavad.

 
At 19:12, Anonymous Anonüümne said...

to 18:23 -
pole see putin mingi eriline mees - tema algne 1.dan-i must vöö on saadud tavalisel teel ja aastaid tagasi, ilmselt komisjoni eksamiga. Võistlussportlasena olid tema parimad saavutused Peterburi (siis veel Leningrad) kohalikud võistlused. Sealt ka NSVL-i meistersportlase tiitel.
Hilisemad dan-d (järgud) anti talle mitte oskuste, vaid teenete eest - väidetavalt ala populariseerimine.

 
At 19:31, Anonymous Anonüümne said...

Mõhh, mingid Tartu refid koonduvad vãä? Koertesitutamise teema oli pealinna reffide leivanumber mõned aastad tagasi. Huvitav,et keda see kahe linna gladiaatorite kottimine morjendab? Sihuke suss suss teema. Hommik on õhtust targem. Priit vähemalt on õigel teel, et harjutab mulisemist. Priit hakka aktiivselt ise ründama ja kui keegi hakkab valesid silte kleepina siis nõua kohe avalikku vabandust, et sildistaja ei saaks heteroseksi kuidagi halvustada. Lisaks tee tagasi alati topelt, et ikka meelde jääks. Ainult nii selgub,et kellel on veres rohkem putinismi.

 
At 19:40, Anonymous Väints said...

Peab vist pigem edasi lükkama. Praegu, kui kodumaa on sisuliselt hädaohus, pole asjakohane tilu-liluga tegeleda.
Ma täpselt küll ei tea, ise muidu rohkem Mahtra mehi, aga mulle vähemalt tundub nii.

 
At 19:42, Blogger Priit Pullerits said...

Valter 19:12 ja kõik Tallinna ja mis iganes kandi mehed, kõigil on õigus, isegi püha kohustus koonduda, kui mingi ennast ilmselt elitaarseks pidav ja tõenäoliselt rahakas vähemus, mingid kaks vist Tallinna moevenda tulevad ja hakkavad meie koduhoovil meie mehi ründama, arvates, et võivad Tartus teha, mida tahavad, ja hakata siin elu ümber korraldama. Nagu ütles Eedik: no pasaran! Homme anname neile nii halastamatult, et neil tekib üldse kahetsus, et nad kunagi Tartu poole vaatasidki. Me võime siin ju olla väiksed, aga kurat, meis on jõudu, ja seda me homme näitame!
Ahjaa, ja ma usun, et ka ajaloolane Pärtel, kõva jooksumees, ilmutab seekord selgroogu ja tuleb õige asja eest välja. Olen valmis isegi kihla vedama, et ta tuleb. No muidugi, kus ta pääseb...

 
At 19:46, Anonymous Anonüümne said...

Kui oled Mahtra mees, võta relv ühes ja tule välja. Kodumaa vajab sitkeid seppasid. Võta naaber ka kaasa.

 
At 19:50, Anonymous Rigoletto said...

Ma loodan ka et Pärtel kui intelligent ei hakka "vähemusi" kaitsma. Pedendus on üks nwo hoobadest õhtumaise ühiskonna purustamisel, õiged peded oleks meelsamini kapis edasi istunud, sest pole neil seal isekeskis häda midagi. Loodame et siis Pärtel üldhumanistlikku retoorikat ei hakka ajama.

 
At 19:59, Anonymous Anonüümne said...

Oot, mehed, kust te üldse võtate, et homme peaks seks-vähemuste vastu minema? Minu arust ei ole Priit seda kusagil maininud. Mulle tundub, et vaenlane selgub alles homme hommikul, praegu on asi hämar. Aga eesti vanasõna ütlebki: hommik on õhtust targem.

 
At 19:59, Anonymous Väints said...

Peab siis tulema jah. Ja tuleme kogu külaga, vähemalt söakama osaga meist.
Taganeda pole enam kuhugi!

 
At 20:03, Anonymous Sadulamees Erki said...

Soaremaalt hästi ei jõua hommikuks Tartusse. Kas internetsi kaudu ei saa osaleda?

 
At 20:13, Anonymous Anonüümne said...

Pulleritsul on õnnestunud koerasittujad ja suusamehed, jooksjad ka saada ühe laua taha. Kõva mees!
Suusameeste pretensioon on teada: koerapidajad sittavad suusaradu. Jooksjad lõhuvad nii soont kui vabatehnika rada. Koerapidajad ja jooksjad ütlevad ei käige kuu peale, avalik mets on kõigi jaoks. Väga oluline teema. Märgime, et suusarada kui sellist seaduses ei seisa.
Kas aga natuke vara ei ole? Lund võib-olla ei tulegi?

 
At 20:14, Anonymous Anonüümne said...

ja lepime kohe kokku, et lööme esimesena - ei mingit armu krdi lilleneiudele.

 
At 20:50, Anonymous Anonüümne said...

Õige mehed! Olge karmid! Andke takka!

 
At 20:52, Anonymous Anonüümne said...

kas on raske 2 lausega ütelda mida Vatikanis piuksutakse? ei viitsi linki kopima hakata.

 
At 21:32, Anonymous Anonüümne said...

Pärast Mister Putiniga kohtumist tuleb aussidel uut peaministrit otsima hakata

 
At 22:07, Anonymous Anonüümne said...

Homseks väike vihje, et situatsioonis, kus tõde ja nali on kokku saanud, ei saa väga ärbelda. Ainus tee minu arust on rahumeelne ja kindel olek. Asja mõte on teisi ära maandada, mite ise kah pingesse minna. Aga seda teate isegi. Näiteks Juurel on väike kriisike käes, meie ei tohi teda otse põlata, ainult kerge vaikiv visa muie suunurgas peab millestki kõnelema. Kerge olukord pole kellegile. Kellel on leib otsa lõppemas, kes teenib elatist huumoriga jne. Raske on paljudel.

 
At 22:13, Anonymous Anonüümne said...

Kui rohkem argumenteerida ei oska, siis hakkame ikka isikut ründama.
Ohh, homoseksuaalid, te ei adopteeru kunagi ühessegi ühiskonda, sest sellise mentaliteedi ja maailmapildiga see pole paraku võimalik.
Ja mida rohkem te nõuate, seda vaenulikumaks ühiskond tervikuna muutub.
Siin ei aita ka nõukogudeaegsete kadumine, vaadake Ameerikasse, L-Euroopasse, kuhu iganes. Olukord aina hullemaks läheb...

 
At 22:22, Anonymous Anonüümne said...

22:13

Siin käiakse lihtsalt Priitu trollimas ja mõnitamas, sa oled ainuke (peale Priidu enda), kes sellest pole veel aru saanud, et see kogu kommentaarium on trollide kokkutulek. Kedagi ei koti siin kooselu seadus.

Loe uuesti kommentaare, siin Priidu praegused ja endised õpilased käivad kirjutamist lihtsalt õppimas ja nalja viskamas.

 
At 22:29, Anonymous Anonüümne said...

Iga terve mõistusega olendit kotib, sest see on tulevikku domineeriv seadus, mis teeb farsiks kõik. Ütleks nii, et meie peame homode tundeid mõistma, et nad saaksid ka omaette rahul olla, selge, et ühiskond peab muutuma paremaks, tervislikumaks, maalähedasemaks, stabiilsemaks, sõbralikumaks kohaks. Sest nemad ei paku lahendusi, nemad tungivad oma meeletuses edasi, kuni tõsise kriisini välja.

 
At 22:55, Anonymous Anonüümne said...

22:22 jätkab ikka samas stiilis, mis viitab küllalt meeleheitlikule seisundile.
Minu kaastunne.

 
At 00:07, Anonymous Anonüümne said...

Eiki Nestor ütles reedel raadios, et Eesti ühiskond on nüüd parem ja sallivam paik kui enne seaduse vastuvõtmist.
Jee rait, sallivam!
Inimene peab ikka suurte silmaklappidega ringi käima, et midagi nii haiget väita.

Aga see oli üldse küllaltki tähelepanuväärne saade, mis näitas ilmekalt, kui "hästi" Riigikogu esimees tunneb seaduseid, mida heaks kiidab. Ning asjast aru saab...
Kes tervet ei viitsi kuulata, siis meistriklass algab 24:00.
http://podcast.kuku.ee/2014/10/10/nadalategija-2014-10-10/

 
At 01:34, Anonymous Anonüümne said...

Eric Hermaküla tahab vist minna Londonisse lukksepaks.
Tony Ats Soome kasiinosse lauljaks-pillimeheks
Cristelle modell-koristajaks Miamisse.
Eestimaa jääb tühjaks. Loodus ei salli tühja kohta. Sisse rändavad Tšembud ja Mukumbod. Või ida poolt, Kesk-Aasiast mustad.

 
At 08:04, Anonymous Anonüümne said...

Nestor on alati olnud reetlik ilalõug. Eesti mees ja SDE partei? okei ta pole ainuke selline, kuid järelikult pole ta eesti mees ka.
22:22 küll tuleb ka sinusuguse nahahoidja tund. Või arvad et sinust mööda läheb?

 
At 08:15, Anonymous Anonüümne said...

Kuidas kevadel see kell kukub siis, toimub veel mingisugune vaidlus teemal või lihtsalt aeg saab täis?

 
At 08:59, Anonymous Anonüümne said...

Aeg saab täis Riigikogul, valitsusel (eriti Paedal ja Vaheril), presidendi institutsioonil.

 
At 09:16, Anonymous Anonüümne said...

2222 on kapivalvetroll. Meeleheide, suutmatus PP blogi kontrolli all hoida teevad meelehärmi ja viimaseks püüdluseks on lihtspi pritse lugupeetud, austatud ja väärikate inimeste kõnekotta. Hei kapitroll, tõmba oma saba jalge vahele ja kanna ülemustele ette, et mõtlevad inimesed ei allu sinu provokatsioonidele. Mõtlevad inimesed sõidavad kapinägudest mõnuga üle!

 
At 09:30, Anonymous Anonüümne said...

Mine perse, neli kahte. Sest sinna minekut sa ju jumaldad, eks ju?

 
At 11:13, Anonymous Anonüümne said...

Päev juba lõunas, kas Tartu koerasitutajad juba kotivad kuskil võõraid nagu PP lubas?

 
At 11:25, Anonymous Anonüümne said...

Hea uudis mehed, tahetakse dendropark meilt ära võtta! Kurat, omet saame jõule rakendust! Ja ei mingit sussutamist, kohe läheme peale, muidu juhtub nii, nagu juhtub praegu Luunja paplialleega. Niipea kui PP on luuresalgaga tagasi, hakkame pihta. Kõrgem valmisolek!
Täna läheb dendropark, homme juba Pulleritsu ovaa.

 
At 12:35, Anonymous Anonüümne said...

Kogu austuse juures Sinu vastu, Priit. Mis vastuhakkaja või jõu demonstreerija oled sina nt võrdluses vene potentsiaalse agressiooniga? Sõidad rattaga minema või?

 

Postita kommentaar

<< Esileht