esmaspäev, juuni 14, 2010

Pullerits: Miks teatud spordiala esindajail püksid jalas ei püsi?

Pühapäeval osalesin viie ja poole tunnisel baasvastupidavust arendaval võistlusel. Nüüd on vaja seal kogetut pisut seedida - nii et sellest homme. Kiired asjad ikka eelisjärjekorras. Ja kiiresti tuleb selgeks teha see, mis hullu on lahti maailma jalgpalluritega, kelle poole enamik nüüd ammuli sui vahivad. See, et üksjagu neist on petised - võiks lausa öelda, et päevavargad, sest nad ei häbene oma tobedaid trikke tegemast avalikult kõigi nähes -, võis veenduda eilses Saksamaa-Austraalia mängus, kus kaks mittesakslasest Saksa esindajat näitasid sellist ohvrikunsti, et kohtunik ei jätnud neid teesklemise eest karistamata. Paras neile!

Aga naistel ei maksa arvata, et see meeste mäng neid ei puuduta. Oi, kuidas puudutab! Näiteks Itaalias, nagu võis hiljuti veenduda ETVs linastunud tõiselufilmist «Videokraatia», on paljude noorte tüdrukute unistus pääseda teleekraanile ja abielluda seal saadud kuulsuse najal jalgpalluriga. Jalgpallurid on omakorda pea alati valmis amüsantseteks seiklusteks. Ja sugugi mitte ainult Itaalias.

Ei pidurda jalgpallureid kõrvalehüpetelt isegi nende kaunid naised. Kuus aastat tagasi jahmatas maailma Hollandi modell ja lauljatar Rebecca Loos, kes väitis, et tal oli nelja kuu pikkune afäär maailma üheks seksikamaks meessportlaseks peetava David Beckhamiga. Loos, kes tollal tegutses Beckhami abina, ei olnud meedias ülemuse kiitmisega kitsi, andes talle teatud esituste eest 8,5 punkti kümnest. Beckhami naine Victoria, endise tüdrukutebändi Spice Girls Poshi-nimeline liige, püsib aga meelekindlalt eitusfaasis: ta kinnitab, et mees on olnud talle alati truu.

Teine Inglise jalgpallistaar Wayne Rooney näitas samal ajal, kui Loos ajas liini Beckhamiga, et ka vanemad prouad ei pea meeste mängu distantsilt vaatama. 19-aastase imelapsena armastas ta külastada Liverpooli lõbumaja, kus tema võõrustajate sekka kuulusid nii 52-aastane kuue lapse ema kui 48-aastane vanaema, kes armastas kanda nahast kassikostüümi. Rooney õnneks on ka tema tüsaatud naine Colleen ilmutanud Poshi kombel suuremeelsust: tunamullu, pärast kuut aastat kooselu, ütles ta mehe abieluettepanekule «jah».

Seni pole üleaisa löömine löönud rivist ka Prantsusmaa meeskonna võtmemängijat Franck Ribéryd. Kuigi ta ostis intiimteenuseid alaealiselt Zahia Deharilt, mille eest võib teda süüdimõistmise korral ähvardada kuni kolmeaastane vangistus, sõitis ta ikkagi LAVi MM-turniirile. Seevastu inglane John Terry, kes tõmbas ringi endise klubikaaslase, hea sõbra Wayne Bridge’i modellist pruudiga, jäi karistuseks siiski kaptenipaelast ilma. Hiljem lekkis meediasse, et tegelikult oli ta skoorinud ühtekokku umbes kümne naisega, kellest üks olnud päris plikaohtu autogrammikütt. Vähemasti ei ole Ribéry ja Terry naine kumbki oma mehele selga pööranud.

Aga jalgpallurite naiste kannatlikkus pole päris lõputu. Inglise koondislase Ashley Cole’i abikaasa Cheryl, tüdrukutebändi Girls Aloud liige, andis mehe mitmed petmised korduvalt andeks. Aga kui selle aasta algul tuli välja, et abikaasa on teinud talle sarvi veel viie naisega, sai Cherylil mõõt täis. Möödunud kuu lõpus andis ta sisse lahutuse.

Kõige innukamad naistekütid, paistab, et leiduvadki jalgpallurite hulgas Inglismaal. Mõistagi on oma roll nende paljastamisel Briti agressiivsel ajakirjandusel. Seal ei jäta meedia kahe silma vahele, kui koondisse kandideeriv Ashley Young koorib end veebikaamera ees paljaks, et avaldada muljet äsja netis kohatud tüdrukule. Ega maga maha seda, kui Dwight Yorke, kurikuulsa glamuurimodelli Jordani kunagine elukaaslane, ja Mark Bosnich, kokaiinisõltuvusse langenud modelli Sophie Andertoni elukaaslane, korraldavad nelja naisega oi-oi-oi kui avameelse lõbuürituse. Ega jäta avaldamata lõike videolindilt, millel EM-koondisest välja jäänud Frank Lampard, Rio Ferdinand ja Kieron Dyer korjavad Küprosel kiirsöögikohast endaga kaasa mõned õrnema soo esindajad ning korraldavad nendega lõõgastava ajaveetmise.

Hoopis omapärase meelelahutuse leidis endale Stan Collymore, kelle hind möödunud kümnendil kerkis Inglismaa tollase rekordi, 8,5 miljoni naelani. Ta armastas naisi oma autosse rääkida, sõitis siis nendega mõnda parklasse ja ajas seal nondega asja ära. Vaid mõni aasta varem oli Collymore sattunud teise skandaali, kui tema elukaaslane, rootslannast telesaatejuht Ulrika Jonsson süüdistas teda koduvägivallas. Kuid Jonsson võttis süüdistuse tagasi, sest vastasel juhul ähvardas Collymore paisata sensatsiooninäljas rahva ette nende Küprosel tehtud intiimvideo.

Ega Jonsson ka just ingel olnud. Paar aastat hiljem tekkis tal tormiline, ehkki lühiajaline afäär Inglismaa koondise rootslasest peatreeneri Sven-Göran Erikssoniga. Kuid Eriksson jäi truuks oma elukaaslasele, ameerika-itaalia advokaadile Nancy Dell’Oliole. Ent mitte kauaks. Kõigest kaks aastat pärast lõpparvet Jonssoniga tekkis Erikssonil romaan Bangladeshi moselmiperest pärit Faria Alami, Inglise jalgpalliliidu sekretäriga. Paraku ei tekkinud suhe Alamiga ainult tal, vaid ka jalgpalliliidu juhil Mark Paliosel.

Kas see suhtepundar meenutab teile juba seebiooperit? Aga jalgpall ongi kombinatsioonirohke mäng. Ja naistel, nagu näha, on seal vägagi kandev roll.
******Zion National Park, Utah. 25. juuni 2008. Pildistanud Priit Pullerits. (Suuremalt vaatamiseks klikkida pildile.)

Foto 1: Xdreami etapp 2008. aasta oktoobris Viitnal. Foto autor: Marianne Loorents, Õhtuleht/Scanpix
Foto 2: Rebecca Loos. Foto autor: National Pictures / TopFoto / Scanpix
Foto 3: Wayne ja Colleen Rooney tütre Kaiga. Foto autor: EMPICS Entertainment / Scanpix
Foto 4: Ashley ja Cheryl Cole neli aastat tagasi. Foto autor: TopFoto/Scanpix
Foto 5: Sophie Anderton. Foto autor: EMPICS Entertainment / Scanpix
Foto 6: Ulrika Jonsson. Foto autor: Scanpix Sweden / Scanpix

16 Kommentaarid:

At 13:34, Anonymous Anonüümne said...

Priit ütles eelmises postituses: "Ma ei hakka siia mingil juhul panema mingisuguseid bikiinipilte oma pere liikmetest, ja tegemist ei ole mingi seksisimi-teemaga, vaid puhtalt privaatelu teemaga. Need inimesed neil piltidel on sellest loobunud ja avalikus sfääris seesugusena välja tulnud."
Siine blogi on ka täiesti avalik ja Priit on oma mõtetega juba avalikus sfääris seesugusena mõtted välja käinud.
Sinu loogika kohaselt tohiks ma sinu mõtteid tsiteerida suvalises kohas ja suvalises kontektsis. Oled sa sellega päri. Eksju.

 
At 14:29, Blogger Priit Pullerits said...

Just nii see on, Eero! Aga seejuures soovitan ikka jääda tsiteerimisel täpseks, st mitte unustada, mis kontekstis miski on öeldud (osa on öeldud huumoriga pooleks, osa õrritamiseks), lisaks on mu mõtted aegade jooksul muutunud, mis tähendab, et väga oluline on öelda näiteks, et 2007. aasta augustis ütlesin ma X asja kohta huumoriga pooleks nii, aga 2010. aprillis, kui ma sama teemat viimati puudutasin, ütlesin ma ilma huumorita sama teema kohta naa. Mis mul saab olla selle vastu, kui mulle korrektselt viidatakse.

 
At 14:56, Anonymous Anonüümne said...

~5h30min Xdreami B-rajal? Mehed teil on punti orienteerujat vaja :)

 
At 17:30, Anonymous Anonüümne said...

Ei tea kas tõesti oli Priit eile Optimaga Xdream rajal? Kui nii, siis nüüd tuleb Priidul kiiresti naisele uus ratas osta sest pärast 5,5 tunnist pingutust pole sellest rattast suur miskit küll järgi. Kaastunne Priidu abikaasale, hea ratas oli, pidas kaua vastu...

 
At 18:03, Blogger Priit Pullerits said...

17:30 - vastus teie küsimusele: jah, olin.
Kaastundeavaldus enneaegne. On jätkuvalt hea ratas, peab jätkuvalt vastu, sõidab juba 10 a ilma mingi hoolduseta. St sõidab ikka mees, mitte ratas :)

 
At 19:01, Anonymous Anonüümne said...

No jah, mehed sõitsid. Rattaetappidel 81, 105 ja 105 koht. Võrreldes puuliikide määramise 141 (mitu trahviringi saite?) ja kanuu 141 kohaga on need tulemused ju täitsa OK :-)

ain

 
At 19:39, Blogger Kaur said...

Mulle tundub siiski, et ratta hooldamata jätmine on selline loll asi, millega uhkeldada. Kui hooldaksid, peaks võibolla veel kauem vastu ja liiguks ka paremini edasi!

 
At 20:36, Anonymous Anonüümne said...

Kaur, Priit on vanakoolisuusahunt, paneb pulss punases ja haukab peale trenni seapekki peale, ja räägib siis teistele, kuidas ta järgmine kord juba 2 kuud määrimata suusga veel kiiremini paneb :)
Aga muidu on ta tore mees.

 
At 20:58, Anonymous Anonüümne said...

Priit, lubasid ju orienteerumisest eemale hoida.

 
At 22:07, Anonymous Anonüümne said...

Nojah, kui mees Optimaga sõidaks ka siis see riist küll vastu ei pea. Järeldus on ainult, et kui selle rattaga üldse keegi sõidab, siis mitte-püksikandja. Tead ma Priit muidu ei aasiks aga kui mina (prantsuspäraselt homme) Optimaga maastikul sõitsin, siis hoolduse peale kulus pool krooni per km. Ütle oma naisele Priit, et ta seda blogi praegu ei loeks sest pärast X-raja läbimist väheneb Optima eluiga kordades. Ja ära looda, et see ratas on mõeldud kestma terve inimpõlve jagu.

75kg

 
At 09:42, Blogger Priit Pullerits said...

Mehed-mehed, mis teil Optima vastu on? Aga see selleks. Täna kirjutan teile, mis tegelikult Tamsalus juhtus.

Tunnistan ausalt: eile tegin pattu. Vaatasin Itaalia-Paraguay teist poolaega. Kahetsen sügavalt. Oli viimaste kuude mõttetumalt raisatud kolmveerandtunde. Magamine oleks igal juhul sisukam olnud, seal näen unes vähemalt midagi huvitavat. Sest jalgpall oli ikka täiega igaaaav.

 
At 10:54, Anonymous Anonüümne said...

See nö "baasvastupidavust arendav võistlus" oli ikka 3,5 tunnine. Et kaks tundi parimale kaotad on Sinu, aga mitte nende probleem. Ja kas tõesti oli see Sinu jaoks võistlus???

 
At 06:43, Anonymous Anonüümne said...

Enjoу a repoѕeful Antenаtal tantrіc massagе
ԁurіng gestation and capitalize on the at leaѕt 5 routіnes this
way.

my web page :: tantric massage in london

 
At 04:32, Blogger adidas nmd said...

jets jersey
ugg outlet
nike air huarache
cleveland browns jerseys
pandora outlet
kate spade outlet
coach outlet
nike huarache
coach factory outlet
coach outlet online

 
At 06:41, Blogger Unknown said...

zzzzz2018.6.12
pandora charms
coach factory outlet
louboutin shoes
coach factory outlet
mbt shoes outlet
ralph lauren outlet
michael kors uk
kate spade outlet
fitflops sale
true religion jeans

 
At 10:40, Blogger Unknown said...

www1020
coach outlet
new balance shoes
adidas yeezy
true religion jeans
coach outlet
nike shoes

 

Postita kommentaar

<< Esileht