kolmapäev, aprill 30, 2008

Pullerits: Kellel oleks vaja jooksuabi?

Viljandi järvejooksul tuleb homme eriti valus andmine. Sest palju asju on see aasta teisiti, oi kui teisiti. Sest nagu ütles juba vist Visnapuu, kevad tuleb teisiti, ta tuleb teisiti... Aitab plärast! Räägi asjast!

Esiteks peaks starti tulema kogu Eesti paremik, sest 50 aasta järel toimuvad ümber Viljandi järve jooksul ka Eesti meistrivõistlused krossis. Nii et minusugused ja isegi paljud tugevamad peavad ilmselt heaga mitukümmend kohta tagapoolsema kohaga arvestama. Seetõttu polegi miinimumeesmärk 200 sisse tulla ehk ülemäära madal.

Teine uuendus on see, et üle tüki aja peetakse taas võistkondlikku arvestust. Arvesse läheb seitsme parema summa. Nüüd tähelepanu: mul ei ole veel võistkonda. Kas on huvilisi, kelle seitsmes liige oleks eeldatavasti nõrgem kui mina? Kui selliseid võistkondi peaks leiduma, oleks mu panus ju ilmselt tänuväärne, või kuidas?

Ja kui häid pakkumisi ei tule, olen sunnitud oma võistkonna kokku panema. Nii et arvestage: kas tahate, et jooksen teie eest, või soovite, et jooksen teie vastu - koos vähemalt seitsmeliikmelise meeskonnaga?

Ilmselt huvitab kõiki, mis seisus on raja 5. kilomeetril laiuv soine lõik. Eelmine aasta olid seal vanad restid, millele toetudes sai kuiva jalaga läbi. Tänavu enam reste pole, sest need mädanesid ära ja polnud mõtet neid sinna kõdunema jätta. Kui uurisin korraldajate esindajalt Katrin Mauringult, kuidas soises kohas seis on, kas kuiva ilma tõttu on seal vett vähem, vastas ta, et tegu on ikkagi soise kohaga, mis ei ole kunagi päris kuiv, aga väga hull ei pidavat asi tema sõnul olema. Igatahes kes vett kardab, saab 200-300 meetrise tiiru teha, aga see tähendab ikkagi enam kui minutilist kaotust. Ja eelmine aasta ei näinud 150. koha mail, kus jooksin, küll kedagi, kes pikema, ent kuivema raja oleks valinud.

Aga nüüd on asi nii, et tegelikult võib mul Viljandis homme hoopis startimata jääda - kui ei leidu mõnda heatahtlikku, kes oleks nõus mind Tartust auto peale võtma. Vaat see oleks alles nöök. Kui mõni halastab - oma osa kuludest maksan lahkelt kinni -, siis ehk annate märku siin, kuhu helistada, või läkitate teate aadressil priit.pullerits@postimees.ee.

Viljandis näeme - kui ikka näeme.

Foto 1: Viljandi järve ääres on suplushooaeg juba alanud. Fotol Kadi Salong (vasakul) ja Kadi Kobin Saaremaalt eile Viljandi rannas. Foto autor: Elmo Riig, Sakala / Scanpix
Foto 2: Telemees Lembitu Kuuse piiramas eelmise Viljandi järve jooksu finišis Einart Alust, kes tänavu tuleb jooksu starti juba 50. korda. Foto autor: Elmo Riig, Sakala / Scanpix

11 Kommentaarid:

At 13:55, Anonymous Anonüümne said...

Mul oleks küll pakkuda üks vaba koht autos. Kui huvi siis ootan tagasisidet.

 
At 14:13, Blogger Priit Pullerits said...

Olen ikka huviline, st jalamees.
Kuidas saab kokku leppida, kuhu helistan?

 
At 14:18, Anonymous Anonüümne said...

Priit, ära mine peale Orika silda soo peale. Seal on pehme ja kui ca 100 meest on läbi kablutanud, siis on lootusetult pehme. Kohalikukd mulgid on testimas käinud ja otsemineku ajavõit on tänavu väiksem kui tavaliselt.

Soovitan - planeeri Viljandisse jõudmine 20 min varemaks ja mine käi ise kohapeal vaatamas. Sulle ju orienteerumine ei meeldi (ketsid saavad mudaseks!), ilmselt oleks mõistlik kuiva jalga ikka tuulistele põldudele rühkima minna.

Marju

 
At 12:20, Anonymous Anonüümne said...

Seda ka, et see oli APRILL!!!

 
At 07:44, Blogger oakleyses said...

abercrombie and fitch, mulberry, ray ban pas cher, hollister, air force, nike air max, air jordan pas cher, nike blazer, nike air max, vans pas cher, hermes, michael kors, true religion jeans, lacoste pas cher, louboutin pas cher, converse pas cher, coach outlet, north face, air max, ray ban uk, coach outlet, longchamp pas cher, tn pas cher, true religion jeans, ralph lauren uk, lululemon, timberland, true religion outlet, nike free run uk, vanessa bruno, michael kors, sac longchamp, hollister pas cher, north face, ralph lauren pas cher, new balance pas cher, nike roshe run, coach purses, hogan, coach factory outlet, nike free, kate spade handbags, nike roshe, nike air max, sac guess, michael kors, true religion jeans, michael kors, burberry, oakley pas cher

 
At 05:13, Blogger Unknown said...

20151127xiaodaige
camisetas futbol baratas
tiffany outlet
swarovski crystal
oakley sunglasses
ferragamo shoes
moncler outlet
discount oakley sunglasses
michael kors outlet online
cheap ray ban sunglasses
longchamp handbags outlet
nike air max
cheap ugg boots
rolex watches
gucci,borse gucci,gucci sito ufficiale,gucci outlet
black friday deals
christian louboutin outlet
nike air huarache
michael kors handbags sale
new balance shoes
oakley sunglasses wholesale
north face outlet store
michael kors outlet sale
cyber monday 2015
michael kors handbags wholesale
hollister canada
mbt shoes outlet
canada goose outelt
tiffany and co
tods shoes
pandora outlet
ferragamo outlet
coach outlet online
ray ban outlet
tory burch outlet online
chanel handbags outlet
cheap nba jerseys

 
At 10:53, Blogger Unknown said...

michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
fred perry
coach outlet store
ghd hair straighteners
borse gucci
oakley sunglasses
fitflops sale clearance
gucci outlet
20170419caiyan

 
At 13:25, Blogger Unknown said...

coach outlet
michael kors outlet clearance
valentino
michael kors outlet
cheap ray bans
oakley sunglasses
st louis cardinals jerseys
coach outlet store
birkenstock shoes
pandora jewelry outlet
xushengda0619

 
At 11:13, Blogger Unknown said...

zzzzz2018.6.22
jordan shoes
nfl jerseys
coach outlet
pandora
pandora
off white clothing
adidas yeezy
kate spade outlet
louboutin shoes
hugo boss sale

 
At 10:29, Blogger miki said...

0815jejeadidas zx 700 bleu marine Crub la nike air max thea premium net a porter semelle extérieure et la partie non-nylon avec le Air Jordan 13 Homme nettoyage du collier. La tentation blazer nike vintage homme est difficile à résister, et air jordan 5 laney vous pouvez tomber amoureux d'une robe asics kayano 23 Chaussures qui dépassera largement votre budget. nike air huarache algerie La tour est parmi les structures asics chaussures indoor les plus hautes et les monuments basket nike internationalist homme les plus visités dans le monde. air jordan 4 pure money

 
At 04:42, Blogger jeje said...

Il n'y a nike baskets basses à lacets air max siren pas de doute; La Tour Eiffel arrive en tête de toutes les listes air jordan 1 golden touristiques de Paris. Article court Source: Reyes est certainement un basket femmes nike cortez écrivain qualifié. En utilisant un indice de dureté de 56-58 duckboot lunar nike HRC, la combinaison raisonnable de carbone et d'acier de air jordan femme go sport chrome inférieur permet à la lame de tenir son bord assez air jordan 11 retro low efficacement.

 

Postita kommentaar

<< Esileht